Gå til innhold

Cato

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Det er dette som er Renaelva i et nøtteskall! Og det er derfor jeg liker denne elva veldig godt. Stor og veldig var fisk er jo dødskult å fiske på... Min erfaring er at fiske er best mellom 2200-02:00. Da går det mye fisk inn til land. Kan bare gå ned til elva og spotte ut fisk oppover og nedover. Fisken er også meget selektiv, og tar kun det som klekker der og da. Et tips er å kaste på fisk oppstrøms (som jeg ser du har gjort). Begynn med korte kast. Øk med ca. 50 cm. for hvert kast. Hvis du skjønner at fisken ikke tar, så er det bare å bytte flue! Vent så i 10-15 min. så skal du se den vaker igjen! Et godt grunnarbeid gir (nesten) alltid fisk.
  2. Jada, jeg var ute. Var i et vann ved hjemstedet ditt i dag. Fikk 6 ørret fra 18-32cm. 5 på mygg og 1 på vårflue. Veldig mye smått som vaket.
  3. Cato

    God Sommer!

    God sommer!
  4. Høres jo helt sinnsykt ut! Godt å høre at fisken ble sluppet ut. Grattis med kjempefangst.
  5. Var i Renaelva på lørdag, men så ikke noe som helst antydninger til klekking. Mangler fortsat en uke eller to der oppe også. Dro over til Trysil. Bedere klekking der, men ikke noe å skrive hjem om. Fikk kun småharr på 25-30cm. Minusgrader på natta hjelper heller ikke på klekkingene!!!!!!!
  6. Cato

    Østmarka 28.5

    Tok en tur etter jobben til et lite vann i Østmarka. Mye mygg!!! Så 3-4 flyvemaur som ørreten slukte. Fikk 2 Ørret på maur og en på mygg. 3-400gr. En helt ok tur!
  7. Cato

    Vision 3zone sett

    Har et slikt sett.... Stanga knakk på et eller annet vis som jeg ikke skjønner bæra av! Skulle rette opp noe "kjerv" i tuppen. Bøyde den litt så sa det "knekk" midt på stanga!!!! Har sendt den inn for evnt. prod. feil. Fluesnøret holdt i 2 mnd. Da begynte det å trekke seg isammen. Det kan jo hende jeg har fått et mandagsprodukt, men tror ikke jeg kjøper flere. Derimot snelle er god som gull!
  8. Fy F*** så mye vaking!!! Det er vel ikke så lett å lure de store når det er mygg som klekker. Det beste tipset mitt, er å prøve å følge banen til den store fisken, og kaste eksakt i den linjen fisken går i. Dette krever MYE tålmodighet, men en dag så lykkes du. Et annet hett tips er at du setter på en svart streamer i strl. 8. Type WB. Good luck! Cato
  9. Må en tur i marka i morgen da, skjønner jeg... Har et "lurevann" i Østmarka som er sykt bra når flyvemauren har tatt av...
  10. Det er ikke av de minste prosjektene dere har startet!!!! Når dette er oppe og går, kommer det til å bli en sinnsyk hjelp til alle fluefiske elskere land og strand. Lykke til.
  11. Er det noen som har vært der ennå? Eller noen som har hørt noe rapporter derfra etter åpningen 20. mai? Tenkte meg oppover helga....
×
×
  • Opprett ny...