Gå til innhold

Marthini

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. 2850 gram! 63 cm k-faktor på 1.13..
  2. Har vært noen kvelder i et sund mellom fastlandet og en øy. På kvelden har det vært noe helt ekstremt med vak. Har aldri sett noe lignende. Det toppet seg i går. Det vaket over alt. Ørreten rullet og plaskvaket rundt og under brygga jeg sto på. Er mye stingsild i dette sundet, og jeg tror det var det den tok. Jeg byttet en del fluer, men fikk den ikke til å ta på noe. Kjente bare fisk som var borti fluelina. Til slutt måtte jeg bare sette meg ned å filme det hele. Noe av det råeste var lyden av fisk som plasket som et maskingevær. Så det er nok her all fisken er..
  3. Endelig fikk jeg kroket en Eiker'n Gjedde med litt størrelse på. 6300g. Tok først en på 3150g. Løsningen var skarpslipt krok uten sivbeskytter.
  4. Jeg pratet med en erfaren gjeddefisker i går. Fluene jeg bruker har stort nok krok gap, men han sa at jeg burde klippe vekk siv beskytteren på fluene.
  5. Jeg var ute i helga i en liten bukt der gjedda sto helt inne i grasskanten. Jeg stilte meg opp på en grunne ca 15 meter fra land og kastet innover. Etter et par kast, så jeg at gjedda tok flua og bråsnudde. Jeg strammet opp lina med stor kraft, så stanga sto i bue. Etter et par sekunder glapp flua ut av kjeften på gjedda. Tror den åpnet kjeften slik at flua spratt ut. Jeg tok et nytt kast, og det samme skjedde. Det kan ha vært samme gjedda som bet på en gang til. Etter en pause prøvde jeg igjen, men da hadde jeg byttet til en annen flue. Hadde mistet litt troen på at den flua kunne kroke. Men det samme skjedde igjen. Jeg fikk fast fisk i noen sekunder, men flua kom ut igjen. Hva er det jeg gjør feil tenkte jeg. Biter gjedda så hardt i flua at den bare blir liggende i kjeften på tvers, og at den spretter ut i det den åpner kjeften igjen. Etter ennå en pause, la jeg ut flua helt inne i grasskanten der det er ca 20 cm vanndybde. Da kommer det et en stoor gjedde i kjempefart og pløyer over flua. I det jeg strammer til bråsnur den, og kommer i en bue over vannflaten. Er et skikkelig kick når man får se hele gjeddemonsteret over vannflata. Jeg hadde skikkelig motstand i snøret da flua glapp ut av kjeften på den. I alt 5 gjedder som tok, og 5 som svømmte videre etter få sekunders fight. Lurer på hva jeg gjør galt, må man la dem gå litt før man strammer til? Bruker en Guideline RS stang #7, med flyteline og gjeddefortom. Fluene er ca 15 cm lange med siv beskytter.
  6. Kan noen bekrefte at dette er en børstemark? Synes bare den var så ekstremt stor. På bildet har den trekt seg litt sammen. Den var nok over 35 cm utstrekt. Trodde først det var en orm som svømmte i overflaten..
  7. Dette var sommerens første to, som også ble sommerens største SØ. Begge disse ga en god og lang fight på min femmer stang med 0.23 sene.
  8. Var ute for å prøve SØ igår da jeg kom over denne flyndrefisken som jeg tror er en skrubbe. Hadde ikke trodd at flyndrer skulle bite på reka mi. Det var ikke så veldig mye fart i den da. Fikk en liten SØ senere.
×
×
  • Opprett ny...