Gå til innhold

André H

Members
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.flyslingers.com

Profile Information

  • Interests
    Fluefiske

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. André H

    Flyslingers

    Hei godtfolk! Da er bloggen oppdatert med litt tropisk fluedenging i Costa Rica. Det er helt greit å denge fluer etter monsterfisker i så flotte omgivelser gitt. Men vi er fortsatt like glad i fisket her hjemme og om ikke lenge setter vi snuta nordover for å denge litt både i Finnmark og på Island. Må sesongen fortsette like bra som den har startet! Anyways, sjekk ut bloggen for litt bilder. flyslingers.wordpress.com
  2. Blogg oppdatert med litt tropisk gledesfiske.
  3. Helt greie bruksbriller dette, spesielt med tanke på prisen. Bestilte 4 par fra Amazon til 12$ stk og fikk dem levert med budbil 2 dager senere.
  4. Svein på Nordisk smilte godt når jeg la dette på disken forrige helg. 40 og 25 punds saltvannstippet, noen gigantiske streamere, vannsikker solkrem og women in waders 2014.
  5. Dette er vel noe av det bedre man kan få tak i til tropisk saltvannsfiske med behov for plass til mye backing. Kjører tilsvarende snelle (NV Monster) i #11/12. Heftig brems..
  6. Var ute et par timer nå, ikke tegn til liv. Mye og misfarget vann... Men det var deilig å få fuktet snøret.
  7. Var der i februar og det var helt klart et av de beste stedene jeg har fisket. Det er enorme mengder med baitfish i området og de større rovfiskene kommer tidvis veldig nærme land (kastehold). Anbefaler en 8# med flytesnøre beregnet for tropiske forhold som hovedredskap. Let etter "bonefish" snører fra produsenter som S.A. og Rio så finner du flere gode alternativer. Bestill også opp en haug av såkalte "Gummy Minnows". Det er disse "fluene" du fanger mest bonefish på fra strendene. De mindre variantene fungerer best, men man får fisk på større utgaver også. Man trenger ikke å dra langt fra hovedhøya for bra fiske. De største benfiskene tok vi fra selve Gran Roche. Kast på stupende pelikaner. Og på strendene rundt de nærmeste øyene cruiser stor bonefish mellom beina på intetanende badere. Det kan også være hensiktsmessig å ha med seg en ferdig rigget stang av litt tyngre kaliber når man er på walkabaout. Gjerne med stålfortom montert før en litt stor streamer. Når man tusler rundt på flatsa ser man ofte stor barracuda... Kan by på artige opplevelser når man står godt utvadet.
  8. Blogg oppdatert med siste rest fra Kola + sesongavslutning her hjemme med fjellørret i oktober etc.
×
×
  • Opprett ny...