Gå til innhold

Eirik N

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral
  1. Eirik N

    Åsta

    Ble en tur i Åsta på søndag med ene kamerat. Møtte Hermann som har skrevet en del i denne tråden. Fisket et par-tre timer og så mye nymfeskall etter danica. Det klekket en del danica mellom kl 16 og 18. Vi fikk vel kanskje 10-12 ørret i løpet av de timene vi var der, største på 250 gram. Speidet lenge etter større fisk, men ingenting å se. Men alt i alt, fine timer ved elva med fantastisk vær
  2. Eirik N

    Åsta

    Noen som har vært i Åsta de siste ukene? Vurderer å ta en tur innom på vei til hytta i løpet av uka som kommer... Traff på bra med danica på denne tiden i fjor, er det seinere ute i år?
  3. Eirik N

    Lesja

    Var en tur på Lesja som nevnt ovenfor.. Hadde flotte dager, og bra med fisk i vatnet. Ingen store, men mye bra matfisk Hadde en flott ettermiddag i den øvre delen av Rauma, men mye vann og lite insekter gjorde fiske vanskelig.. Så noe døgnfluer og steinfluer, mye stankelbein og enda mer knot/mygg
  4. Eirik N

    Lesja

    Hadde vært herlig å fått litt oppdatering på forholdene, skal oppover fra 12-16.6 Hvordan ser det ut i de øvre delen av Rauma? Hvordan ligger det an med snø/is på fjellet?
  5. Eirik N

    oslofjorden

    Ganske sjelden fangst fra sportsfiskefjorden utenfor Son. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7848434 Tror ikke det er noe poeng med noe målrettet fiske... enda!
  6. Takker! Da er filmen skrevet opp på ønskelisten.. Bare synd det er nærmere til jul, enn til bursdag :-) Ser ut til at Øland fanger en del stor fisk, og han skriver at det er et av de beste døgnfluemønstrene han bruker, så da er den mer enn bra nok for meg... Så skal sette meg ned ved stikka i kveld, og gjøre et par forsøk ;-)
  7. Hei, kom akkurat tilbake fra ferie på Rhodos, med avreise fra Göteborg. På flyplassen der kjøpte jeg bladet "flugfiske_feber". I en artikkel der, skrevet av Morten Øland, binder han en døgnflueimitasjon, hvor han ved hjelp av foam, binder hackelet på undersiden av kroken. Er det noen som har prøvd denne, eller liknende? El Clasico, on Flickr Eirik
  8. Takker for svar! Avreise om noen få timer ;-)
  9. Hei! Blåser liv i denne gamle tråden igjen Jeg reiser til New York på onsdag, og tenkte å ta en liten tur innom butikkene nevnt ovenfor.. Forsøkte å søke opp Cabelas i New York på Google, men nærmeste butikk lå en ganske lang kjøretur unna. Er det noen som har noen erfaringer med butikker i New York? Er det noe som er spesielt lønnsomt kontra kjøp i Norge? Tenkte i første omgang at jeg skulle se på en ny fluesnelle, men har ikke fått sjekket noe særlig enda.. Ser imidlertidig at det er ganske gode priser på vadere over dammen, og da mine gamle vadere begynte å lekke mot slutten av fjorårssesongen, er det kanskje på tide med en nyanskaffelse.. Så blandt annet at Simms G3 Guide Stockingfoot lå på $429/ca 2400 NOK, kontra 3995 hos nordisk :-) Det er vel ikke så verst pris?
  10. Det funka bra med en iskald halvliter også... Topp motivert for sesongen nå Takker for link...
×
×
  • Opprett ny...