Gå til innhold

dalecooper

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

dalecooper sine prestasjoner

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Jeg har kjøpt SA Fly Line Dressing for å smøre flytesnøret til femmerstangen. På pakken står det følgende: "For improved floatability and shootability in fresh and salt water". Spørsmålet mitt er som følger: Kan jeg smøre mitt Guideline Coastal Fast Intermediate med denne dressingen? Eller vil dette påvirke intermediate effekten i snøret? Jeg ønsker jo bare bedre "shootability" effekt på dette snøret. Er det noen som har erfaring med dette produktet og andre linetyper enn flyteliner? Alle tips mottas med takk! Cooper.
  2. Hei Knut! Takker for tips, men jeg glemte å skrive at linen helst må være fra en av følgende produsenter: SA, Rio, Wulff, Cortland eller Airflo. Detter skyldes at jeg muligens kan velge line sammen med kjøp av snelle.
  3. Hei, Jeg har en sage launch i klasse fem som jeg trenger snøre til. Har ikke kjøpt snelle ennå, men blir sannsynligvis en Abel Creek 2. Er veldig takknemlig for innspill til valg av line! Cooper.
  4. Hei alle sammen! Når jeg skriver dette er jeg ennå skjelven etter en av mine største fiskeopplevelser. Har akkurat kommet hjem fra en tur i oslofjorden. Jeg bestemte meg ganske spontant etter jobb i dag for å reise ut å prøve meg etter den etterhvert sagnomsuste havabboren. Har selv aldri vært i kontakt med arten før. Jeg ankom fiskeplassen rundt kl 20. Det var mørkt, veldig mørkt. Dro på meg vaderne og trasket ut i mørket. Dette var mitt første forsøk på denne fiskeplassen så det var rimelig vanskelig å orientere seg angående dypde og bunnforhold. Heldigvis hadde jeg studert stedet flere ganger på nettet så jeg hadde en noenlunde formening om hvor jeg burde kaste og bevege meg. Etter et par kast med bunnkontakt på sluk, bestemte jeg meg for å prøve en kystwobbler i stedet. Siktet ut mot noen mørke skjær og lempet den lett gulskinnende wobbleren så langt ut jeg kunne. Det var nå blitt så mørkt at jeg ikke en gang så plasket da den landet. Jeg strammet opp og ga wobbleren et par lekne nykk.. PANG! Noe beit på, hardt! Bremsen hylte av glede og jeg fikk raskt justert ett klikk eller to, fisken dro av gårde. Dette måtte da være havabbor, kanskje sjøørret? De neste ti minuttene kjempet vi tappert mot hverandre, min fantastiske Greys seatrout gjorde jobben utmerket, en drøm å kjøre fisk på. Heldigvis hadde jeg husket å ta med en hodelykt. Fisken nærmet seg og jeg kunne skimte den i lysstrålen noen meter uti vannet, der den plasket rundt. Jeg kavet rundt på glatte blåskjell og steiner på en halvmeters dypde, må ha sett ut som en gamlefar selv der jeg stiv og skjelvende til slutt klarte å håve fisken. Hvilken gledesrus! Det var ingen tvil, min første havabbor var landet. Jeg fikk løftet håven og hvilt strålen fra lykten ned på vidunderet. Den var gigantisk, jeg var i ekstase. Jeg fikk hektet håven i vekta: 2,5kg(håven trukket fra)!!! FY F***! Et gledeshyl unnslapp meg i det ensomme mørket, brått savnet jeg mine fiskekamerater. Men opplevelsen var enorm, selv alene. Jeg husket det jeg har lest om å behandle denne fanstastiske fisken forsiktig, så jeg fikk satt raskt tilbake uten å tatt i fisken i det hele tatt. Der stod jeg igjen, alene i mørket. Pulsen dundret i tinningen, armer og bein skalv som gele. Jeg prøvde et par kast til, men klimakset var nådd. Jeg måtte til bilen. Til telefonen og ringe noen. Denne opplevelsen måtte deles. Jeg skal tilbake så fort som mulig. Jeg er hektet! Dessverre ble det ingen bilder av fisken, da jeg ikke hadde kamera med meg. Den tabben gjør jeg ikke igjen. Men bildene finnes i hodet mitt, for alltid:) Kjetil.
×
×
  • Opprett ny...