Gå til innhold

Hunderørret

Members
  • Innlegg

    1 424
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hunderørret

  1. Og da har jeg tittet litt på 70D. Ble jeg jo enda mer usikker. De husene vi har nevnt vil uansett ta veldig bra bilder i forhold til hva jeg er vandt med. Men video biten er viktig. Vurderte å kjøpe et rimeligere hus og supplere med et videokamera i tillegg. Men, da blir det mye å drasse med på tur i tillegg til fiskeutstyr eventuelt våpen. Vil derfor foretrekke å få mest mulig i samme pakke. Planen er også å supplere enten med et GoPro eller contour kamera. Flere innspill?
  2. Bruk: Jakt morning og kveld. Ofte lite lys. Fiske. Lite lys morning og kveld. MYE lys dagtid. Filming de to foregående punkter. Makrofotografering fluebinding og akvarier. I tillegg til all "vanlig" fotografering, portretter osv. Har ingen erfaring med disse merkene fra før så jeg har ingen preferanser sånn sett. Hva gir mest for pengene, tåler litt bruk og er et hus jeg kan ha glede av i mange år. Nikon huset er jo noen år nyere og har litt bedre specs tror jeg at jeg har lest meg frem til. Hit me. Erfaringer? Plusser og minuser. Andre anbefalinger? Budsjett på kamerahus er 8500. Kan vurdere noe opp men da helst med noe optikk.
  3. Sitter i sofaen med noen kalde. Mye å feire. Leilighetssalg er ferdig. Nøkler overlevert og papirer signert i dag. Ikke bare er man gjeldsfri, (ihvertfall en stund til), men jommen har man formue også. Farlig å være her på forumet da Signerte også kontrakt på ny jobb i dag. Så nå får tirsdag være tirsdag. Skål!
  4. Hadde de bare sett på minstevannføringen nedenfor Hunderfosssen også........ Kommer kanskje fisken seg opp for å gyte!
  5. Plumbo - Møkkamann ved siden av en god og svart kopp kaffe. Siste innspurt på flytting i dag
  6. Er aldri på lang turer, men skulle jeg det så hadde jeg nok tatt med 2 stenger uansett merke. Ikke sant. Og da ta denne i sekken som stang 2 om uhellet er ute er jo ikke så dumt. Sparer en plass siden den er såpass delt opp, og penger da prisen ikke er all verden.
  7. Ikke veldig peil på dette her men hva med sånne TV skjermer til å sette inn i bil? De er vel i den størrelses orden og har vel sikkert kommet så langt at de finnes med hdmi innganger. Strøm blir kanskje stress da. Hehe. Bærbar DVD spiller kanskje?
  8. Må få prøve til sommeren igjen Tore Om de er så bra som jeg har hørt, til den prisen, 7 delt og liten plass i sekken så er de ihvertfall gull som backup stenger på tur da.
  9. Godt å høre Tore. Har kanskje ei #8 stang du kanskje kan se litt på. Var tenkt brukt til gjeddefiske men sånn gikk det. Tror plasten sitter på korka enda. TFO stang tror jeg.
  10. Veldig bra tråd. Lykke til videre med begge vann!
  11. Dette har du nok mer greie på enn meg om det var inlegget mitt du siktet til Sikkert jeg som formulerte meg dårlig med tanke på kortere kast i Gausa. Mer korrekt må vel være at det er lettere å nå fisken der og å kjøre den, enn brekket nedenfor Hunderfossen med "lettere" utstyr. Ihvertfall sånn jeg opplever det med tanke på strøm, dybde osv
  12. Men hvorfor Tore? Hvorfor? Hehe. Er det gamle gode Kong Rappala som har pratet til sin gode gamle venn i drømmene dine? Tenk på Aurvillier/Aronier, Baetiser og fjærmygg. Ginklare grunne elver med 1, 2 og 3 kiloser som lett lar seg spotte. Se de komme opp å vake. Ikke laks og 2 håndsfiske. Hører du Tore. Ikke, ikke, ikke!!!!!
  13. Nedenfor Hunderfossen hadde jeg ikke turt å stille meg til med "lett 1. håndsutstyr" Tore. Får du drømmefisken på der og den setter avgårde nedover så må du ha litt å holde igjen med. Enhåndsutstyr i f.eks. Gausa derimot. Kjenner et par av de som legger noen timer der hvert år og sånn som jeg har skjønt det på de bruker de mye 1. hånds. Vært med et par turer oppover der. Rolig stilleflyt med noen fine kulper. Han ene tok vel en 2 kgs på tubeflue og stangklasse 3. Trenger liksom ikke å kaste sluken, eh nå mente jeg flua så langt der. Hehe
  14. Tore. Det sitter en kar på Øyer som har en pose fyllt med noe fryktelige saker. Stooooore kroker, noen plastrør, merkelige fjær og halebiter eller hva dette kan være. Hehe, tror han er litt ivrig på å bli kvitt mye av dette da det ikke lar seg forene med hans filosofi om at ei god flue flyter Er midt i flyttelasset men jeg tror jeg vet hvor jeg har det hen. Startpakke storørretfluebinding! Kjøper du meg en pils så er vi der
  15. Du skal ihvertfall ikke føle deg som noen årsak sam. Uansett så er jeg gira på å høre hvordan innkjøpet endte og blir tråden borte får du gjerne sende meg en PM om det
  16. Hadde egentlig ikke tenkt å bry meg så mye om dette her jeg. Sånn gikk det. Hadde sikkert ikke giddet hadde det vært en "vanlig" bruker med en dårlig dag, men ligger liksom ikke lavest i terrenget på den ene eller andre fronten du da Stig. Joda, det er mye tråder som havner i off topic etterhvert. Joda, det er mange av trådene det blir tulla og fjasa i. Joda, det hender seg det blir litt småkrangling o.l. Alle kan være uenige, alle har lov til å si de er det også. Men makan!!! Logisk i mine ører at Stig får en par meldinger fra moderatorer om hvordan han ytrer seg her inne. Hvis ikke så er det vel fritt frem her da???
  17. Hehe. Ikke bare skal vi godta hvordan du prater til folk. Vi skal jammen meg takke deg også. Det skjer nok ja. :-X
  18. Det var ihvertfall 2 moderatorer inne etter at dette ble skrevet. Vet at ihvertfall den ene av de leste denne tråden i natt. Så at Claus syntes det var greit innlegget til vedkommende står der. Det håper jeg det gjør også selv om denne brukeren til tider er flittig med å slette så fort det er noe. Håper det kan stå der til spott og spe! Dette har ingenting med forumsregler og nettvett å gjøre. Folkeskikk derimot!!! *redigert skrivefeil
  19. Jeg synes også dette kan stå her. Eller, det er hvis personen ikke redigerer det bort selv da
  20. Hva var drøyt? Må da være lov å svare litt på den konstante stemplinga en får om en handler i utlandet eller? Har ikke handlet stenger i utlandet enda jeg, men blir så lei mjauinga om dette hele tiden. Nå handlet faktisk tråden om nettopp å handle i utlandet. Såvidt jeg vet er det faktisk lovlig!!! Og når det kommer til opptreden her på forumet så synes jeg kanskje at uttrykk som "Claussmak" i munnen er laaaaaaaangt over grensa. Linktråden er jo godkjent her inne den også. Heller ikke ulovlig! Latterlig spør du meg!
  21. Her inne kan man lett lastes for det ja. Til tider rimelig heftig også. Regner jeg selvfølgelig med at de som handler i Norge, hos sin lokalforhandler selvfølgelig betaler full pris også? Hvis ikke så er det vel sikkert det samme om en handler her eller der liksom?
  22. Når jeg leser denne tråden så er det ihvertfall sikkert at jeg kommer til å handle mer i utlandet! Både av den ene og andre grunnen!!!
  23. Nope. Hehe. Uten utøver ligger lina bare der, stille og rolig, helt uten fantestreker Men, har da selv opplevd at noen liner bare får jeg ikke til å kaste godt med. Null godfølelse, dårlig presentasjon, dårlige bukter og stusselige lengder. Andre derimot blir som hånd i hanske. Selvfølgelig som nevnt her så kan man sikkert tilpasse seg. Men hvorfor det når man har så mange forskjellelige liner å velge i hvor man nettopp kan finne den man liker/den som passer ens kastestil?
×
×
  • Opprett ny...