Gå til innhold

Que

Members
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sett en sånn her mellom flue og fortom, og problemet skulle være løst.
  2. Er ikke helt sikker på om de hadde folk som meg i tankene da de designet håndtaket... Link Edit: la til link til bilde i stedet for.
  3. Que

    Ny storsekk

    Hvis du finner en Bora 95 brukt et sted, kan jeg på det varmeste anbefale denne. Av de storsekkene jeg har vært borti, har den vært den suverent beste.
  4. Regner uansett med at han får høre det fra kompisene sine resten av livet... "Hey, husker dere den gangen Ronny, drita full, prøvde å gi kongen juling med ei fiskestang"?
  5. http://www.dagbladet.no/2013/06/05/nyheter/kongen/innenriks/kong_harald/27543665/ Okei, hvem av dere luringer var dette da?
  6. Que

    Liverpool

    Åja, du er den typen altså. Det er uansett ikke lange veien å gå, en kjapp spasertur gjennom parken så er du der. Gi gjerne tilbakemelding om du finner noe av interesse, så kanskje jeg også må ta turen innom neste gang jeg er i området.
  7. Que

    Liverpool

    Har ikke funnet noen dedikert fluefiskesjappe, men om du skal til Anfield (noe jeg regner med du skal) så ligger det en fiskesjappe rett i nærheten. Fikk bare så vidt kastet ett gløtt igjennom butikkvinduet, og kunne ikke se noen fluestenger, men man vet jo aldri. Edit: Det var denne jeg tenkte på.
  8. Nuvel ... Hvis alt kjerringa krever for å være glad er at du er glad, har du gjort varp som mangler sidestykke i nordeuropeisk ekteskapshistorie.
  9. Que

    oslofjorden

    Var ute et par timer i går kveld, så ikke snurten av ørret. Fikk min første lyr på flue, men den var såpass liten at det ikke var store fighten å skryte av. Var mye makrell nært land, og dermed blir det fisk på grillen i kveld også...
  10. Fikk et par timer i solskinnet i dag, tok med madammen til Fornebu så hun fikk lese bok mens jeg fikk meg årets første fisketur. Lite ørret å spore, men fikk i det minste en finfin torsk på eksakt 3kg, tatt på hvit og gul Jiggy. Godt å være i gang igjen!
  11. Ironisk nok kommer du med en påstand som lett kan bakkes opp med kilder i form av butikklinker. Samsung Galaxy S II VS. Apple iPhone 4S. Se der ja.
  12. Que

    oslofjorden

    Var på Bygdøy selv en tur i dag. Litt vel mye vind ...
  13. G. Loomis CrossCurrent GLX #7 med Guideline Coastal fast intermediate #7, synes comboen passer veldig bra sammen.
  14. Jeg har ikke solgt noe ennu, med har kjøpt noen smågreier + en stang, og alt har gått greit så langt. Har ingen betenkeligheter med å betale på forskudd, men så er jeg jo en erketypisk naiv nordmann også . Tenker som så at om noen ønsker å svindle meg, finnes det lettere måter å gjøre det på ...
  15. Hærregud, jeg våkner stadig søkkvåt av svette etter en lang natt, hvor jeg har brukt timesvis på å jage Lars, Lars og jazzogfluefiskehælvete bort fra vannet mitt... Tre mann med hver sin stang og et filmcrew hengende i trærne, og som soper opp all fisken som er, mens de legger ut kordinater til vannet på googlemaps og medfølgende veibeskrivelse. Ha dere unna, sier jeg dere! Nei, gi meg heller en polakk med garn.
×
×
  • Opprett ny...