Gå til innhold

BSA

Members
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei. Dette handler ikke bare om at JEG vil ha plassen for meg sjøl, jeg eier ikke elva så her er det i realiteten fritt fram for alle. Men, når fiskere ser at vi ER på hytta, de nikker og smiler til oss og stiller seg opp rett nedenfor hytta og blir der resten av kvelden (og kanskje kvelden etter også), så synes jeg kanskje de viser litt lite respekt, på samme måte som trådstarter ytrer. Når vi ikke er på hytta, så er det jo helt ok.
  2. Leser gjennom tråden og må smile litt. Vi er så heldige at vi har hytte langsmed ei fin fiskeelv. Har fått lov av grunneier å hogge trær for å få sol og utsikt mot elva. Har betalt for dette, og jobbet for det også. Og så har det selvfølgelig også blitt noen fine åpne kasteplasser der. Men omtrent hver gang vi er på hytta så er plassene rett nedenfor hytta opptatt av andre fiskere. Selvfølgelig har alle rett til å fiske hvor de vil langs elva, men når de kommer tidlig på ettermiddagen og står der hele kvelden, så synes jeg ikke at de tar noe som helst hensyn til hyttefolket. Jeg synes det er greit å fiske rett nedenfor hytta og slippe å gå lange avstander. Har snudd flere ganger og bare gått tilbake til hytta fordi plassene er opptatt, ønsker ikke å provosere noen. Ønsker tilbakemeldinger på om dere synes det bør tas hensyn til hyttefolket når vi er på hytta, eller om det er jeg som er egoistisk.
  3. BSA

    Nytt kamera!

    En del gobiter her også rundt denne prisklassen. https://foto.no/cgi-bin/bruktmarked/visAnnonser.cgi?utstyrtypeid=47&kjoepsalgid=2 Lykke til !
  4. BSA

    Data-spørsmål

    Tusen takk igjen Raymond. Jeg tror jeg tar med pc-en til butikken den ble kjøpt. Da den forrige pc-en kræsjet så tok jeg med den gamle til butikken og de installerte alle programmer på nytt for meg på ny pc, og de la inn bilder og dokumenter osv som lå på den gamle pc-en for meg. Dette var jo deilig da jeg ikke mistet noe. (selv om jeg hadde backup av det meste). Så slapp jeg å gjøre dette sjøl (tidkrevende) og kunne bare hente pc-en etter jobb. Men denne service var jo ikke helt gratis da. Så får jeg se om de kan fikse problemet. Men tusen takk til dere alle som har kommet med gode tips og råd, slikt liker jeg.
  5. BSA

    Data-spørsmål

    Tusen takk igjen Claus og Raymond. Det er flere steder som jeg skulle ønske at ord og mailadresser kom opp med å bare skrive en bokstav når jeg tidligere har skrevet dette inn. Eks. finn.no Søke på ord/sted. yr.no Søke på sted facebook skrive inn mailadressen som brukernavn Nå må jeg skrive alt på nytt hver gang, mot tidligere kunne jeg skrive inn kun en bokstav når dette var skrevet inn tidligere, og jeg fikk da opp ordet/stedet/mailadressen som valg. Og trudde jeg hadde krysset av på riktig sted i internet-alternativer/fanen Avansert. Ikke lett dette. :-\
  6. BSA

    Data-spørsmål

    Dere er greie mot meg. Har sjekket ut og sammenlignet og det var avkrysset i feltene dere foreslår. Men det funker ikke fortsatt. Legger ved en skjermdump til. [attachimg=1]
  7. BSA

    Data-spørsmål

    Takker for rask respons Claus. Problemet er at jeg alltid nå må skrive inn hele ord som jeg tidligere har søkt på/skrevet inn i forskjellige linker på nett. F.eks. finn.no og jeg har søkt på Jessheim. Neste gang jeg går inn på finn.no så var det tidligere nok å skrive en j og jessheim kom opp som en valg. Nå må jeg skrive hele ordet på nytt. Det samme med mailadresser i andre linker. Men skal gå gjennom linken du la ut og se om dette hjelper. Tusen takk.
  8. BSA

    Data-spørsmål

    Hei igjen. Har nå tatt en printScreen av bildet jeg får opp etter å ha skrevet gpedit.msc som Bjorni foreslo. Jeg får 0 treff på dette. Og er derfor like grønn. [attachimg=1]
  9. BSA

    Data-spørsmål

    Takker så langt. Jeg får ikke ikke opp de valgene du nevner Bjorni. Mulig jeg må laste ned gpedit først ? Jeg bruker internet explorer. Hmmm... håper på løsning.
  10. BSA

    Data-spørsmål

    Hadde tidligere pc med Windows Vista som kræsjet. Har nå kjøpt ny pc med Windows 7. I forskjellige søkefelt på den gamle pc-en kunne jeg skrive inn kun første bokstav i ord jeg tidligere hadde skrevet inn/søkt på, og ordet eller adresse-feltet kom opp som forslag. På den nye pc-en får jeg ikke til dette. Må skrive ordet/mailadresse hver gang fullt ut og dette er tungvint. Jeg har nå leitet etter hvor jeg kan finne denne innstillingen, men finner den ikke. Trudde jeg fant den på Alternativer for internet, fanen som heter Innhold, Autofullfør/Innstillinger, og krysse av her, men det funker ikke. Håper nå at noen data-guruer her inne kan hjelpe meg. Berit.
  11. Takk takk Henning, ikke hver dag denne dukker opp i hagen.
  12. Tusen takk til deg også Waffer`n.
  13. Siden temaet denne uka er snø, så får jeg legge ut bilde av min lille SNØ-ugle. [attachimg=1] Ønsker alle en riktig god jul ! Berit.
  14. Gøy å følge med på denne tråden. Prøver meg med et bildet av en virkelig arbeidende maskin. [attachimg=1]
×
×
  • Opprett ny...