Gå til innhold

bakkenb

Members
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. For min lommebok er fluer desverre fryktelig dyrt... Hus og unger kommer først, og da blir det desverre for dyrt å kjøpe fluer for 20-25 kr per stk... De produseres iallefall i lavkostland, så avansen for sportsforretninger er nok enorm. Må nok få meg mer lønn;-)
  2. Takk for tips! Det som ville vært enda bedre er en side fra kina som selger direkte fra fabrikk... da ser jeg for meg 2-3 kroner flua tenker jeg.. Da hadde vi snakka:-)
  3. Hei! Jeg har kjøpt meg allykano og skal på tur i sommer. Men vil styre unna de vanlige stedene der det fiskes sykt mye som Femunden, Hardangervidda, osv... Noen som har vært på noen fine steder som egner seg til Kano + at det er godt ørretfisk og ikke er for mye folk? Erfaringer mottas med takk:-)
  4. Hei! Noen som veit om kinesiske nettbutikker der de selger fluer? Synes det er urimelig dyrt med fluer, så om man kan hoppe over noen salgsledd må det bli billigere! Og ja... bedre å binde sjøl osv... men gidder ikke:-)
  5. Fredet i 100-metersonen hele året med unntak av vanlig l"laksefiskeperioder" da det er åpent for fiske i elv....
  6. Noen som veit datoe på fredningstiden på sjøørret helt sør i hordaland. nærmere bestemt viksefjorden.. finner det ikke noe sted...
  7. Dette er sikkert et dumt som men spør man ikke sa forblir man dum. Når er fredningstiden?
  8. Takk! Siden jebg nesten ikke har fluer sa brukte jeg en stor fortynget montananymfe. Kombinert m stille finvær og god stemning tok den!
  9. I dag tok jeg min første sø! Hurra! 1,8 kg. Er hermed hekta. Haugalandet.
  10. Når d da er springfjære, blir 100 meterssonen gjeldene fra der ferskvannet treffer saltvannet?
  11. Rett og slett prøve SØ fiske og få fisk. Det burde være overkommelig:-) Kan slenge på at jeg vil ha over kiloen og... Nybegynner
  12. Årstallet er vel heller tvilsomt siden stanga er til salgs på ei salgsside på facebook. Det er kun dama som selger den for sin far som mener den er tidlig 1900 tallet... Men så var hun plutselig ikke så sikker alikevel da jeg spurte om litt av hvert.... Tror jeg styrer unna jeg da:-)
×
×
  • Opprett ny...