Gå til innhold

Nummer 9

Members
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nummer 9

  1. Bare å kondolere til meitemarken.....nå bryter helvete løs! Fantastisk at fiske har vært såpass bra for så mange- bare å gratulere!!!
  2. På tide med oppdatering igjen ja:)! skikkelig høydare som vanlig.....
  3. Fantastisk fin tråd og flott skrevet - gleder meg til flere innlegg....
  4. Nummer 9

    Etter ørret

    Grattis! så utrolig deilig ut å ikke ha med 3 åringen på slep....som jeg hadde idag...i bellyen. Som et prøveprosjekt. Det gikk greit, men ble mer bading på henne, enn det ble fisking på meg, tungt å padle innover når årets første vulgata satt å tørket vingene på siden av båten...! Men en fantastisk fin tråd dette kan bli! Gleder meg til fortsettelsen
  5. Nummer 9

    oslofjorden

    Fått en del fisk i det siste, alle på børstemark...på torsdag var det saaaaaakte inntrekk som gjalt, igår fikk jeg føst da jeg trakk for harde livet. MASSE vak igår, så litt frustrerende med kun en liten tass....
  6. Som jeg skrev på sjøørret tråden igår, så fikk jeg en nydelig fisk heeeelt innerst i fjorden igår rundt kl 12....rosa reke og intermediate. Tok idet flua passerte over marebakken.....Så det er ikke helt håpløst, selvom jeg har vært ute ende uten å kjenne noe annet....
  7. Grattis med fisk gutter! Fikk lurt meg ut selv idag under påskudd av å skulle lufte bikkjene, men som jeg sa - lurt å ta med stanga bare sånn i tilfelle...Så nemlig igår at min favorittplass i inneste oslofjord var isfri...Turen gikk dit. Tok meg tid i tåka, strakk lina og la inn en snus...Første kastet, tre inntrekk og BANG! Fast fisk. En nydelig blank sak på ca kiloen. Den fikk æren av å innvie min nye hov, før den svømte pent videre.En skikkelig kraftplugg og en etterlengtet følelse. Ble med den ene, deilig å være igang!
  8. Grattis gutter - dette er veldig god lesing....
  9. Nummer 9

    Taktikk

    Det beste ville vel være å lese gjennom sjøørret tråden her på ffs....men det har du allerede gjort kanskje..?
  10. Var på bygdøy igår,og isen så også der sørpete ut...Desverre kastet jeg en større stein så langt ut jeg klarte, men den lagse såvidt et lite hakk.....før den spratt hånlig bortetter isen... Men det er jo grenser på hvor lenge kong vinter klarer å holde grepet på oss nå...! Deilig å se bilder av nytrukket fisk igjen - får håpe isen har gått til 19.mars....fullmåne og kjempetrua!
  11. Grattis - begynner å bli en stund siden siste rapporterte fisk, så det var godt å høre! Her rundt hovedstaden blir det ennå noen uker med fluebinding og drømming om åpent vann.....Bare is....is og atter is....
  12. Nummer 9

    oslofjorden

    Grattis med flott fisk! Gleder meg til våren begynner på ordentlig- vært en usedvanlig lang vinter synes jeg....Men det hjelper å høre om 2 kiloser - det varmer!
  13. En bok har mange fordeler som minne brikker/cd aldri vil kunne konkurrere mot - ikke minst bruk i felt! Og det har vel aldri vært et prosjekt for å skape mest mulig profitt? Det viktige her er jo å få kunnskapen ned på en sånn måte at det blir brukt....igjen og igjen, av oss og av neste generasjons sjøfiskere.....? Takk til gutta som gjør en innsats for at dette skal bli en realitet!
  14. Nummer 9

    Sjøørret

    Takk Lars. Men det er ikke en eneste dårlig flue i boksen jeg fikk! Mye gøy som blir en fryd å prøve. Lykke til imorgen! Gleder meg til å høre hvordan det gikk - må leve gjennom andre her på forumet, er en litt hektisk periode. Men bygger opp karma til våren virkelig begynner! :)
  15. Nummer 9

    Sjøørret

    Fy fa.n så mye bra gutter....Kom hjem fra fjellet nå og hva fikk jeg se...? Julegave på etterskudd! Her var det utrolig mye fint, ser at jeg med hell kunne brukt littt mer tid bak stikka for å komme opp på nivå, men tusen takk skal dere ha alle sammen. Lover å øve til neste ring! Jeg bant en lyserosa cdc reke og 2 sorte mønster.... Gleder meg til å høre og gi tilbakemelding på fangster så fort vintern slipper taket!
  16. Det kan jeg! Åpent vann er bra og da er det sjelden is Den var god Tony....!
  17. Nummer 9

    Sjøørret

    Synd det ikke blir like mange bidrag som forventet, hadde spesielt sett fram til Bjorni sine kreasjoner, men det er jo forståelig at det ikke alltid er like lett å få ting til å gå opp. Håper å få kloa i noen ved en senere anledning! Ellers støtter jeg Lars - behold for all del de fluene som er til overs Enevolds1 - det er vel fortjent!
  18. Endelig litt liv på tråden igjen - godt noen får fuktet snøret. Grattis med flott fisk!
  19. det er verdt det! Se heller på det som noen timers fantastisk lektyre...
  20. Nummer 9

    Sjøørret

    Du er sjefen Marius!
  21. flott flue! Den skal definitivt i boksen....
  22. 2.januar fornebu, sild på grønn runars deciever og synk 1...Hadde noen deilige napp som ikke var sild, men den satt ikke.....
  23. splitting på små fluer, mens det på de litt større blir enklere med løkke. Synes jeg ihvertfall.
  24. Bra initiativ swedeElvis! Signert...
  25. Nummer 9

    Jeløya

    Nydelig fisk nox! grattis, godt noen klarer å utnytte disse flotte dagene som har vært nå
×
×
  • Opprett ny...