Gå til innhold

Bjørn Edvardsen

Members
  • Innlegg

    305
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Bjørn Edvardsen

  1. Er det noen som har en spole til LTS X2 7/11 så trenger jeg det
  2. Er det noen som har en spole til Vangen Phantom 10-11 liggende ? Så kjøper jeg gjerne den
  3. Sjekk ut Guideline EXP4, 3# 7,6" . Har en selv som jeg kjøpte for et år siden. Kjempe stang, og under 1000 lappen. Et Loop Evotec 85 snøre passet ypperlig. Flott stang til bekker, små elver, og små vann. Kommer aldri til å selge min.
  4. Loomisen er ei veldig god stang synes jeg. Husker ikke prisen, men mener den lå på en plass mellom 4500-6000,- da den var ny. Guidelinestanga vet jeg ikke noe om.
  5. Skitt fiske har Opti Stream i #5, men jeg er ikke sikker på om det er av samme versjon som de gamle jeg har. Jeg kjøpte et Opti Stream #3 og et Opti Creek #3 og de var forandret for et par år siden. De hadde ikke samme coatingen som de gamle. Evotec-snørene liker jeg også veldig godt. Spesielt 85, da den klumpen passer meg ypperlig.
  6. Loop Evotec 100 er et godt snøre. Selv liker jeg enda kortere klumper, og har brukt Loop Opti Stream i snart 9 år. Et genialt snøre. Loop Evotec 85 har noe av de samme egenskapene.
  7. Dry wing og CDC er knall til slikt. Men i mangel av dry wing så brukte jeg antrongarn en gang og det virket det også.
  8. En kile er løsningen. Veier ikke stort, og gir deg god plass.
  9. Jeg støtter Jan R Abrahamsen i det han sier. Jeg er veldig glad i både å fiske og fotografere,men det er vanskelig noen ganger å velge hva jeg skal prioritere når jeg er på tur. Men, et godt "lommekamera" er den best løsningen for å ha med seg på fisketur eller annen tur også for den del. Jeg har et digert SLR kamera og hadde mange objektiver. Nå bruker jeg kun to objektiver. En vidvinkel og en moderat telezoom. Har også et lite 10 år gamelt lomme kamera som fungerer helt utmerket. Skulle jeg ha valgt i dag, ville jeg ha kjøpt meg et kamera med en grei zoom som jeg kunne ha i lomma. Canon G12 som blir nevnt er et kjempe-kamera, og har det meste av det du trenger
  10. Hadde jeg fått tak i Harr på denne tiden av året, så hadde det blitt røkt Harr til julelunsjene.
  11. NSB EL 14 ved Holmestrand var en ugrei bifangst.
  12. Disse fiskekortene kan fort bli begrenset til utenlandske gjester om fiskepresset blir litt stort. Ser for meg et scenario der kun eksklusive gjester får kort.
  13. HVORFOR skal man øke innlandsfisket med 50%, det skjønner jeg ikke.
  14. Hadde en Ficher aluminiums racket jeg gjorde det med. funket helt fint. Lett var den også.
  15. Nesten 200 stk har meldt sin interesse, så med ca 300,- så er vi oppe i nesten 60 000,- . Har ikke peiling på hva slikt vil koste, men vil tro at det begynner å hjelpe økonomisk
  16. Med alle de som har ytret tristhet over at siden kanskje blir borte, så tror ikke jeg at noen hundrelapper er noe hinder. Dette har vært ei gullgruve for alle fluehuer her i landet .
  17. Jeg bruker en lampe med forstørrelseglass i + briller. Eier ikke syn godt nok til bare briller. Slik har jeg hatt det de siste 15 årene, og fluene blir fine de. http://www.clasohlson.com/no/LED-forst%C3%B8rrelseslampe/36-1116
  18. Opti Creek snørene er snasne på korte kast og trange forhold. Mitt favorittsnøre når jeg bruker klasse #3 stenger. Tror du vil bli veldig fornøyd.
  19. Den hørtes ut som noe jeg må prøve. Har du tjangs til å vise meg hvordan den lages Magne ?
  20. sjekk ut Helsport Fjellheimen 4 - Da har du et telt som gir god plass. Bilde fra Hardangervidda. Vi (familien) på 3 voksne hadde et hav av plass .
  21. Klar tale fra alle her. Forsøpling. Utmarksloven sier maks to døgn uten særlig avtale med grunneier. Her er det fristende til å rive ned driten og hive den .
×
×
  • Opprett ny...