Gå til innhold

vegardvø

Members
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. jeg var noe jævlig treig med og legge ut takk for turen jeg hadde i femundsmarka det ble ikke mye fisk men ganske så fin fisk [/img]
  2. nei men jeg har fått betennelse i skuldra så jeg sliter litt med sekk:) takker for tilbudet over leie av kanoen det var snilt men verken jeg eller kameraten min har montert en ally før så trur det kunne blitt litt av en start på turen om den første skulle vert din:) men turen løser seg på en eller annen måte uansett. jeg har fårhåpentlig vis mange år igjen og leve så kommer meg vell inn der en eller annen gang;) det blri kanotur uansett bare kanskje ikke akkurat den ruta;)
  3. ja vi gleder oss nå skal bli skikkelig godt og få en feire etter jobbing. ønsker vell altid og være med på sånne turer får ta noen bilder om vi får noe, som takk fro alle svarene:)
  4. ja det kan jeg si var et grundig svar. startpunket var planlagt fra før samme som ditt forslag men tusen takk for kart og beskrivelse det setter jeg pris på tusen takk får bare håpe noen stiller med kano til leie nå da:)
  5. hei jeg og en kompis skal i femundsmarka fra 27.8 til 5.9 og trenger noen tips her, noen som vet om gode vann og steder åpne for tilbud, og hva jeg må ha med av fluer der så sent. vi har et problem til vi har ikke takstativ og sliter litt med og ta med oss en kano, eller leie en for vi bør ha en type ally kano. vi hadde en kano for hånd, men han vi skulle leie den av fikk den tilbake fra noen som hadde vert på en månedstur, og kanoen var helt ødelagt.. er det noen som har en kano som holder til på østlandet som kan være så grei og leie en ally til oss i den perioden, takker for svar på forhånd
  6. Helt klart den beste filmen jeg har sett noen gang. forvaltningsmetodene er nok ikke gjennomførbare for mange som vill ete det de fanger men man kan altids lære noe av den filmen.) synd kinosalen var så tom som den var over halve salen var ledig trur en ørretfisker som har fantasert om ufattelig fine forhold masse fluer og stooor vakende ørret har godt av og se hvor fantastisk ting kan være:) bare innført noen få gode regler for noen vann og vassdrag her i norge får håpe den noen gang kommer på dvd eller i det minste at cnn kjøper den og sender den fort:) ja de kamerasene med både laks og ørret var helt utrolige nesten for bra skulle tru det var filma i en tank med kameraer på nert hold. om folk noen gang får kjangs til og se denna filen er det ikke tvil det bør dere se:)
  7. jess sto over en time ved den lokale elva i går, og så en fjærmygg var bare en med det føltes godt
  8. grattis ja.. håper flere kaster inn bilder her av deres årets første ørret her:) :)
  9. får bare håpe varmen slår skikkelig inn snart da. går sart med bilbatteri og hårføner over dieverse islagte vann i området..
  10. Du er nok ikke den første fluefiskern som har ankommet vannet i håp om at det skal være isfritt. Som JB sier, rett etter isløsning så er det fjærmyggtid. (krok #12-20, hovedvekt på #16) De største klekker først, så blir dem mindre og mindre etter som sesongen går.) Ca fjorten dager etter at isen har gått dukker døgnfluene opp, aktuelle for Østmarka og først ut er Lepthoplebia Marginata(#12-14, farge brun), og ca fjorten dager etter det igjen så er det tida for den mer tallrike "lillesøstera" Leptophlebia vespertina.(#14-16 brun) I slutten av mai og utover juni kan du oppleve klekking og sverming av Ephemera vulgata,(#8-10) det er underholdende sjefsfiske. Må ikke glemme at i mai og juni kan man også oppleve maursverminger, både skogsmaur og stokkmaur. Maur er et must å ha i boksen når du skal fiske i Østmarka. Ikke lenge til det braker løs, gleder meg som en unge.. Skitt fiske!! fader tusen takk det var veldig bra info. var ved en lokal elv i dag og så sesonges første vak for min del. hadde ikke med fluestanga så fikk ikke gjort noe men helt i hundre. lurte litt på om jeg kunne det jeg hadde rundt meg til og lage noe og fiske med, Men etter en liten stund når black outen var på hell fant jeg ut at det ikke gikk og gikk i dyp sorg, Men fikk beskjed om at det kommer en dag i morgen så alt er funnet fram og fiskes skal det:)
  11. får ikke håpe på ytligere instilinger da rune ser at noen selskap har instilt til og med søndag til dublin:(
  12. ja noen har jo fått det i form av regndråper også. Bare noen av disse geniene på island eller i norge kunne funnet ut av dette og:) midre lever ogsv som bare har tilførselen fra et vann der det renger ned sur nedbør vi veit jo ikke hvor lenge det kan holde på eller om konsekvensene til den store vulkanen katla eller no sånn kan gjøre for noe skade i elver og vann.
  13. trode det var den eneste reine fluefiskersjappa i norge jeg og da bli den ivertfall den beste:)
  14. Påstås at det kan bli endel sur nedbør hvis Katla får utbrudd. Krateret er visstnok 10x14 km, dekt av en opptil 800m tykk isbre. Mener at en av geologene på TV2 nyhetene i går sa at det opp igjennom historien hadde vist seg at Katla "alltid" får utbrudd etter at en av de mindre vulkanene i området hadde hatt utbrudd. ja det var ikke snakk om om det om tl og bli utrudd men når det kom til og bli utbrudd håper alle se som har en tur til feks dublin og andre steder kommer seg dit kjedelig og glede seg til noe og ikke komme seg dit:)
×
×
  • Opprett ny...