Gå til innhold

Sindre.N

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sindre.N

  1. Hei! Jeg vil gjerne kjøpe guidelinen. Vh sindre.
  2. Var i børtervanna i går, noe klekking av vulgata var det, men ikke sånn at fisken reagerte noe særlig. Vanskelig fiske, og lite vak. Men fikk et par fisk som var fulle av flyvemaur!
  3. Kult! Jeg har hytte ikke så langt unna haglebu og har fisket masse i disse fjella, kult at det er andre fluefiskere som har trålet området, er ikke mange av de oppi der:). Gleder meg til rapport.
  4. Hei! Jeg flyttet til Trondheim i fjor høst, og har egentlig ikke prøvd meg noe særlig med stanga her. Jeg var nede mellom øvre og nedre leirfoss i dag, for å kikke. Men det så lite innbydende ut med litt grumsete vann og null innsekter. Endte med en lang sykkeltur opp til voll igjen:). Jeg ble veldig inspirert av noen eldre poster om nidelva, med mye fin fisk tatt i elva. Felles sesongstart høres fristende ut! Sindre
  5. Du burde sjekke ut boka til Tore Qvenild "Fiskeguide for Hardangervidda". Fin bok som gir utrolig mye info/tips om fiske på hardangevidda.. Står også om hvilke vann som er privte. Skal sies at mesteparten av vestvidda er statsallmening.
×
×
  • Opprett ny...