Gå til innhold

mink1

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. mink1

    Indre Troms

    Noen som har link til scooterløyper for området rundt Dividalen? Ser jo ut som om man bør unngå vannene hvor idioter kan kjøre scootern sin helt fram!
  2. Hei Planlegger en fisketur til Nord-Trøndelag i første halvdel av juni og lurer på om noen har tips til hvordan forholdene er der oppe og hvilke områder man burde dra til. Har sett på området rundt Snåsa og Namsos, men mange av vannene her ligger kanskje for høyt til såpass tidlig fiske? Takk for svar :-)
  3. Takk for tips! Synes de ser ganske porno ut de kroppene der så det må prøves. Men får sikkert ikke noe mer fisk enn med en vanlig polychenille-kropp...
  4. Hei Noen som har link til video eller SBS som tar for seg hvordan man lager forlengede kropper av foam til eks. Vulgata?
  5. mink1

    Valp på fisketur

    Hei Jeg vurderer å kjøpe meg en hund til vinteren. Det blir isåfall en stående fuglehund som jeg håper kan bli både en trening-, tur-, jakt-, og fiskekamerat. Men jeg leser på forumet om at flere har blandede erfaringer med hund på fisketur, og det skjønner jeg. Men samtidig har jeg tenkt å være på fisketur i 1-1,5 måneder neste sommer og lurer derfor på : Er det forsvarlig å ha med seg en valp på ca 8 måneder på en så lang tur? Det blir nok maks 2 uker i felt av gangen før man må tilbake til sivilisasjonen. Fordi jeg har god tid kan jeg ta korte dagsetapper på hundens premisser. Jeg tenker det største problemet blir mygg og knott ( skal nordover ) og selvfølgelig det å lære hunden hvordan fisket skal foregå. Men det må jo også være en kjempefin mulighet for å knytte gode bånd til hunden når man skal være sammen 24/7 i over en måned Noen som har noen tanker om dette? Kan selvfølgelig vente med hund, men har mye fritid denne vinteren pga studier...
  6. Hei Tar meg friheten til å låne tråden din :-) Sitter og planlegger fisketur til porsanger og har funnet et område som kan være aktuelt. Hvis noen har lyst til å komme med noen tips og triks så ta gjerne kontakt på PM og jeg sender over planene ;-)
  7. mink1

    Fiske i Hemsedal

    Hallo Skal et par dager til Hemsedal for å fiske:) Har lest og hørt mye om Hemsila, men å betale 900kr for 2 dagers ørretfiske er ikke akkurat student-vennlig... Lurer derfor på om noen har prøvd de vanlige sonene i Hemsila eller har tips til andre elver i området som ikke koster skjorta?
  8. Høres bra ut:-) Dere mener altså det skal noe til å bomme helt med valg av fiskevann i disse områdene når man bare prøver seg fram og har godt tid?
  9. Hallo Vi er 2 gutter som har tenkt oss nordover i ca 3 uker for å fiske ørret. Vi har sett på Lakselvområdet (Det området med mye vann nord for E6), Ifjordfjellet (kjøre innover anleggsveien) og Nordkynnhalvøya. Vi kommer til å dra ca midt i Juli. Er det noen som har noen tips til områdene vi har sett oss ut eller som har andre områder vi burde se nærmere på? Takk for svar, vi håper dette kan bli en "minne for livet" tur :-)
×
×
  • Opprett ny...