Gå til innhold

Urskæving

Members
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Virker vel kanskje mer logisk med Mygg som førstevalg. siden de er føde for fisken hele sesongen. Men mævværn klarer ikke ørreten å holde seg unna;)
  2. Bankersflue for stillevann ja. Hmm.. Det må bli MAUR! (eller en cdc mygg str 17) Si feks. det klekker vespertina en dag på skauen og du ikke har med deg døgnflueboksen. sett på en cdc mygg. Står i mellom (Cdc myggen) og en standard (maur med mørk brun dubbing, hackel og en cdc vinge). 40% 60% Skulle klart meg fint en sesong på skauen med de 2.
  3. Hei å hå! Nok et fantastisk treff er over. Vi var en fin gjeng. Det ble diskusjoner, en god dose humor og mye kunnskap man kunne høste av:)
  4. Gisle, ta`me dæn dvd skiva:) Gleder meg til å se:) Og ellers kan jeg si at jeg gleder VELDIG, slevom jeg ikke er verdensmester i dette "gamet". Og ikke har så mye kunnskap om ditt og datt som mange andre har. Derfor er det morro for meg og bli med. Lære noe nytt av de som er flinkere enn meg:) Så Hvis det er ledige plasser og du stter hjemme i stua og lurer på om du skal bli med, GJØR DET:)
  5. Leit å høre glenn! Det er nitrist rett og slett. Husker da vi måtte avlive bikkja våres. Jeg dro til en kamerat den dagen....... sikkert for å få tankene over på noe annet, eller kansje "flykte" fra det vonde.... Du får minnes det gode:) Og at hunden fikk slippe plagene.
  6. Høres skikkelig fett ut med stor lyr Robert:) takk for titten:)
  7. Du er veldig oppfinsom og utrolig flink. DEN ØRRETVARIANTEN VAR RÅKUL!
  8. FANTASTISK karer! Det ligger mye arbeid bak en slik film. Tusen takk for titten. Dere var en likandes gjeng
  9. Om du har et rikholdig utvalg av egg-yarn i forskjellige farger så tror jeg du kan forvente ok fiske. Øv uansett den kommende uka på å rykke inn fluesnøret raskere enn du trodde var mulig, for den forvirrede slovenia-auren vil ikke ha eggene servert dead drift. La deg ikke lokke inn i den lugubre Fly Shop'en der, uansett hva Marius måtte friste med, og ikke ha for høye forventninger til baguettene, som er det dere stort sett får å spise. Og hold fingrene langt unna Renata Hvis du ikke har noe imot å kaste fluer på 40 gram med fluestanga di i klasse 4-5 så finnes det en mikroskopisk sjanse for å få marmorata, men neppe på over kiloen. Lykke til :D:D
  10. Hei LArs og Jørn. Er turen til slovenia om ei uke bortkastet, bør jeg heller bli hjemme? Får vi bra fiske? Får jeg marmorata på 10kg+ ?
  11. Tåler en til.....? Ikke legg deg oppi detta sa kjerringa å dreit i senga...
  12. En veteran kommer inn på et skattekontor for et jobbintervju. En avdelingsdirektør skal intervjue ham og spør ham: - "Har du vært i militærtjeneste?" - "Ja" svarer veteranen. "Jeg har vært i Afghanistan i tre år". Direktøren sier: - "Det vil gi deg ett ekstra poeng mot ansettelse." Så spør han: - "Har du noen fysiske skader?" Veteranen svarer: - "Ja, en granat sprengte rett ved meg og blåste av meg ballene mine." Avdelingsdirektøren sier da til ham at han har fått jobben og informerer: - "Arbeidstiden er fra 8 til 16. Du kan begynne i morgen. Bare kom klokken 10." Dette gjør veteranen litt forvirret og han spør: - "Arbeidstiden er fra 8 til 16. Hvorfor vil du at jeg skal komme klokken 10??" Direktøren svarer: - "Du er statsansatt her. De to første timene sitter vi bare og klør oss på ballene.. Ingen vits i at du er med på det.
  13. Også skal jeg selvfølgelig ha min faste plass oppe, med utsik mot havet:) Neida.. Men er det plass i huset sier jeg ikke nei til det
  14. Jeg var med i fjor, og vil gjerne være med i år også bataler gjerne nå!
×
×
  • Opprett ny...