Gå til innhold

Espen Tversland

Members
  • Innlegg

    517
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Espen Tversland

  1. Nettopp kommet inn, stått I et vak party uten å finne riktig flue. Underholdende, men jeg vil gjerne ha tips på hva som kan ha "klekket"?

    Stod I en tidevanns "elv" på vei til flo, med en fin strandgrunne I svingen. Sø tok rolig for det meste, men avogtil vak med mer fart og kraft. 

     

    Prøvde reker, marflo, juletrær, sorte bustefluer osv... men Nada

     

  2. For å fylle  med klisjér ... (because it is true) . Jeg trenger å se vaket. Vaket gir turen håp og mening. Jeg har vært på turer uten å se vak på flere dager. Våknet tidlig og brukt timene på å speide etter vak, I timesvis. Eneste føde er kaffe, elvevann og noen biter sjokolade...Nada. 

    Hadde jeg vært vis og smart ville jeg dratt en annen plass, men det første vaket, det første tegn til liv og en fantastisk sesong vil jeg være vitne til... 

    • Lik 3
  3. Noen som har erfaring ? 

    Tidlig fiske i elv skal være en klassiker før fluefiske, men har bare opplevd venting og mer venting. 

    Men har ikke Vært tidlig I namsen og skulle gjerne ha fått noen oppløftende tips eller råd angående tiden, elven,  vær og teknikk/fluer. 

    Jeg kjører fra Trondheim måned skifte mai juni 

  4. En tur er vellykket når hodet blir fullstendig slått over I fiskemodus. En tur er VELLYKKET når total opplevelsen blir så overveldende at man bare flirer høyt, slipper en liten tåre og gliser fra øre til øre av hvor heldig man er for å kunne ta del i noe perfekt

    • Lik 2
×
×
  • Opprett ny...