Gå til innhold

Lamson Guru

Moderators
  • Innlegg

    436
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    6

Innlegg skrevet av Lamson Guru

  1. Roaas skrev (18 timer siden):

    Jeg tenkte å klaske inn bestilling på en matte fra Timber&Fins etterhvert. Går an å kjøre en samlet bestilling om flere er interessert. De er sylfrekke og håndlaget. Skal jobbe for å finne en mer sexy bindematte enn disse. 

    IMG_8497.thumb.jpeg.321b26f0f70dd53835d919f40ddd660a.jpeg

     

    Hva koster disse?

  2. Eirik Rusten skrev (3 timer siden):

    Det er sikkert litt tidlig ennå, men greit å begynne å tenke på og evt avtale:

    Jeg tenker det er lurt at så mange som mulig kjører sammen. Vet ikke hvor mye parkering det er oppi der, selv om jeg antar mange kreative parkeringsmuligheter er tilstede inni skauen. 

    Så om du skal kjøre, og kan og ønsker å ha med deg noen passasjerer, så fortell folket det i et innlegg her da. Hvor du kjører fra, rute du tar, antall plasser du har og om du godtar folk som sveiver med høyrehånda. Sånne ting. 

    Selv skal jeg være der oppe så tidlig som mulig den fredagen for å gjøre klart så mye jeg kan før klokken 16 og resten av dere begynner å komme, samt at jeg sikkert blir den siste som drar derfra på søndagen (man skal jo være kjørbar :)). Når flere ting er på plass, skal jeg si fra om jeg kan ha med noen.

     

    Sitter gjerne på om du kjører gjennom Nittedal 😎

  3. Eirik Rusten skrev (7 timer siden):

    Ja, har dette også, og de fungerer greit nok de, men de fungerer vel best når avstanden er mer enn 20 cm.

    Har bestilt meg den greia Rune linka til, så får vi se om de funker. Har ikke helt trua, da jeg tror brillene kanskje ødelegger mest her. Skal høre med optikeren neste gang om jeg kanskje egentlig bør bestille meg noen rene fluebinde-briller. I tillegg til databriller, vanlig briller og solbriller. Helsikes dyrt blir det jo siden de andre må være sånn progressive. 

    Kjøper dem av deg om du ikke blir fornøyd 😜😜👍

  4. Jeg har ei Simms G4 pro, som nå tar fatt på 12. sesongen. Har fungert som reserve de to siste årene, men fortsatt vært brukt. Jeg har vasket i maskin og reinnpregnert etter hver sesong. Har også gått over og tettet pinholes med uv lim. Som andre her over sier, så er tørking, vasking og oppbevaring gode holdepunkter for å ha en bukse over lang tid. 

  5. I år et sesongen da alt bare kan bli bedre enn de foregående. Snoke litt rundt på gamle trakter om ikke annet enn for nostalgiens skyld. Må også bli flinkere til å ta bilder. Selv om det blir mest miljøbilder i felt og lite av fisk 😂😂

  6. Truls skrev (3 timer siden):

    Den ble litt mørkere enn jeg håpet, og en tanke mindre gjennomskinnelig. Men det ble såpass bra at jeg lar det gå, og tror det blir riktig når korken blir brukt en del og får en mørkere tone pga det. 

    Men resultatet ble ekstremt vanskelig å ta bilde av. På bildene ser det enda mørkere og mindre tansparent ut enn den egentlig er. Jeg får ta et strøk eller to til og prøve å ta bilder i dagslys

    IMG_20220221_150657.jpg

    Lækkert👍

    • Takk 1
×
×
  • Opprett ny...