Gå til innhold

Cdc reke

Members
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei Jeg er ute etter en Hardy ZEPHRUS SWS 9 #7 BRUKTer det noen som har en liggende for salg så ta kontakt
  2. Cdc reke

    SØ treff?

    Nop fruen har brukt veto retten denne helgen :'( Ikke ofte hun gjør det. Håper og få til en morra tur eller to i helgen men det må bli lokalt.
  3. Cdc reke

    SØ treff?

    Håper en forvirret Østfolding har mulighet for å bli med den annengang Kona har 40 års dag dette helgen så det er nok best og bli hjemme.
  4. Hei I dag satt den igjen Tro ut rund kl 0500 og kl 0600 fikk jeg en HA på ca 1,6 kg Var masse jaging og jeg fikk også makrell pluss at jeg mistet en sjøørret. Hadde et par følgefisk også som må ha vært HA for den flodbølgen som fulgte etter flua var STOR Fikk fiskene på hvit og sort teppesild. Jeg var i Mossesundet.
  5. Nox og jeg var ute fra kl 0430 til kl 1000 i Mossesundet og vi så ingen ting verkaen vak elles småfisk. Det var fine forhold med ca 20 grader i vannet så alt burde ha ligget til rette for HA men den gang ei . Vi var ute i pontongbåter så vi fikk fisket av mange plasser men det hjalp ikke har ikke opplevd det så stille får. Kjenner noen av dere til SLIMÅL? står en stor artikkel i Moss Avis oh hvordan den har ødelagt årets fiske for yrkedsfiskerene i Mosse område. Usikker på om denne ålen har noen innvirkning på HA eller Sjøøret fiske.
  6. Tok ikke bilde har bare en mobil med meg og den var pakket inn i en vanntett pose så jeg stressa ikke med det denne gangen. Det får bli neste gang .
  7. Hei Var ute en liten tur i dag tidlig i Mossesundet nydelig vær og helt vindstille. Fikk en HA kl 0500 på 1 kg og trodde vell at det skulle ta av litt da det var en del jaging uten for kaste hold ( skulle brukt pontongbåten) men den gang ei :'(. Det ble med den ene og jeg ga meg kl 0800. Ble veldig stille fra ca kl 0630.
  8. Ute en liten tur på morran i dag ( 0500-0800) men fikk bare makrell men ingen horngjeld . Var en god den vaking og noe jaging av små fiskfra kl 0500 til ca 0630 men jeg tror det var mest makrell. Så ingen HA,
  9. Denne ble med hjem etter siste besøk hos Nordisk Fiskeutstyr
  10. Var ute på godplassen kl 0500 i dag. Da jeg kom frem var det masse liv så jeg stresset noe veldig med og få utstyret i ordren, fisket frem til kl 0630 før første kaffe pause uten og kjenne noe. Etter kaffen satte jeg på en teppesild (god flue fra i fjor) og etter 4-5 kast røska det noe veldig i stanga den HA var mektig irritert og etter en liten kamp spytta den flue ut :'(. Etter ca 30 min var det påen igjen uten at jeg fikk den helt inn, men det var uten tvil HA. Tok en ny kaffe pause og fisket frem til ca 0840 uten og kjenne noe mer. Nå går resten av dagen med til og bygge ut boden må jo ha skikkelig plass til pontong båten og motor etc etc .
  11. Var ut i dag tidlig også fra kl 0500 men det skjedde ikke noe :'( mye sild/brisling med ikke noe anne aktivitet. Var tydlig hvis bare fugel som hadde lyst på små fisken i dag.
×
×
  • Opprett ny...