Gå til innhold

1979andre

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av 1979andre

  1. Eller en #8 har fisket litt gjedde av fin størrelse der for mange år siden. Men vet ikke noe om forholdene nå lenger.
  2. Brukte min i ett par år ganske mye. Holdt tett, pustet vel ikke all verden så litt klam ble jeg. Men til den prisen kan man bytte ut jevnlig.
  3. Er også veldig fornøyd med min renzetti, tar alt fra store gjedde kroker ned til den minste mygg kroken.
  4. Syntes det var helt greit i Rena i uken som var
  5. Hadde en flott dag idag. Kom frem til en nydelig liten elv som jeg tidligere før bare har møtt flomstor. Men idag var det perfekt. Så ørret og harr cruise rundt over sandbunnen. Måtte smyge meg rundt på magen for og ikke skremme de. Ble ny harr rekord på meg 1,44kg
  6. Fikk denne uti øyeren idag. Utrolig gøy
  7. Fant dette på ofa sine sider. Fredningstid: Det er ikke tillatt å fiske i elver/bekker eller rundt osene i perioden 15. september – 15. november. Så ser du en liten bekk/elv så er det bare å prøve seg, kan fort bli overrasket.
  8. Når du fortsatt lukter kebaben og får deg en halvliter 1min unna, kaller jeg dette streetfishing
  9. Du har denne som er laget av Anastasios papadopoulos
  10. Det er nok gjedde i elva nå. Men de kan være litt sære og treige så tidlig på sesongen, min erfaring ihvertfall. Vet ikke om det er noen andre her på siden som har noe å tilføye? Fiske flua sakte med med gode pauser har virket bra på tidlig fiske.
  11. Var en liten tur ute idag, men ble ikke noe.
  12. Fishing in øyeren is free, nittelva im not sure about the rules. I usaley fish from varemessa and down In øyeren. It's open water now so it's possible to catch some pikes, but the best period is right before they spawn in April/Mai. Catch&reelese on the Big ones( and the small ones )
  13. For pike you can try nittelva/øyeren in Lillestrøm.
  14. Merker det godt her også, for to uker siden klarte jeg ikke mere. Har en bitte liten elv nesten utenfor stuevinduet, så tok en tur ned dit. Bare for og prøve, hadde ikke helt trua. Men jaggu satt det på en fin liten tass. Deilig å kjenne bøy i stanga igjen, at den tok på en liten nymfe snakker vi ikke om.
  15. Denne var jo helt genial da
  16. Ble en i sølv str 5000dd her, de ser rett og slett nydelige ut. Akkurat montert på nye glass stanga nå, passet perfekt
  17. Skulle bare ha litt binde stæsj. Men var dum nok til oågå forbi snelle bordet. Så da ble de med en hardy ultralite hjem også.
  18. Så på linkene dine, den øverste fra vision er bare på spole. Så pass på når du bestiller.
×
×
  • Opprett ny...