Gå til innhold

Kenneth36

Members
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Noen som vet hvordan mulighetene er for og lure no Harr i lågen om dagen? Begynner og bli desperat etter og komme meg ut! spesielt når temperaturen er som den er om dagen! Kom gjerne med tips om hvor!
  2. Da spørs det om jeg får ta med meg diger kran da:)
  3. Hei godtfolk! Skal ned til drammenselva i helga og gjøre et siste forsøk på laksen. Noen anbefalinger om hva slags utstyr man bør bruke der nå? Hører det er myye vann der!
  4. Takker for tips:) Da skal jeg ta en kikk på den siden!
  5. Hei alle godtfolk! Jeg og et par kamerater har planlagt tur til Gaula fra 23-26 juni. Valdet vi har leid er ikke langt nedenfor gaulfossen. Er det noen som har noe formening om hva vi han forvente oss av vannstand der på den tiden? Evt tips til fluevalg og teknikker denne tiden på sesongen. På forhånd takk for alle tips:)
  6. Flott! Reiser om en liten stund nå så får håpe det blir noe
  7. Er det noen klekkinger der oppe nå?
  8. takk for svar:) ja har tenkt en del på åsta, men har vært så usikker på hvor det er best og fiske der! send meg gjerne en pm hvis du vil!
  9. Kenneth36

    Sjusjøen?

    Kommer litt ann på klekking osv, men er veldig mye fin fisk der! stort sett alle jeg har hatt etter og fått der har vært på 400g++
  10. Hei godtfolk! Har i hele sommer lovet og ta med nevøen min på 10 år på fisketur med overnatting i telt. Vi ønsker og reise til et vann/elv rimlig i nærheten av Lillehammer. Jeg har bodd i Lillehammer siden jeg ble født men alikevell så greier jeg ikke tenke ut et vann/elv vi kan reise til! Er fint om det er gode muligheter for telting ved vannet/elva og gjerne bra fiske! trenger ikke være stor fisk men bare så han kan prøve seg litt med flue og ha litt større sjangs til og få en ørret eller harr. På forhånd takk for svar:)
  11. Takk for det! Var ihvertfall veldig morro! Gleder meg til og bryte kilosgrensa!
  12. Bedre sent enn aldri:) Her kommer 900g min! Bildet viser også en litt skjokkert og skremt, men glad fisker!
  13. Kenneth36

    Sjusjøen?

    Etter hva jeg har hørt har det vært en del Bibio på Lunken i det siste! Det er det vannet som er nevn tidligere i tråden her. Skal visstnok ha vært bra med vak. Er jo vært og prøve:)
  14. Har gått litt tregt med bildene i det siste! skal se og få lagt inn i ettermiddag:)
  15. Kenneth36

    Første fiske tur

    Kunne egentlig tatt med deg fler fortommer! Med impregnering regner jeg med at han tenker på flytemiddel til flua di! Det er et silikonbassert middel som du smører på flua for og få den til og flyte bedre. (Fluene synker fort etter noen drag i vannet.) Se på vannet om du ser noen insekter som flyter forbi og se om du finner noe som likner på det så slipper du fly i buskene Lykke til og skittfiske!
×
×
  • Opprett ny...