Gå til innhold

gabbis

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av gabbis

  1. http://www.dirnat.no/content/500041770/Fiskereglene-for-2011-er-klare Sjøørreten er fredet i havet ut april.
  2. ut å fisk! Hemnefjorden / Snillfjorden!
  3. Var en tur ute og prøvde i går kveld. Blanking! Det blåste opp og kompisen min mente han så lyn rett bortafor oss.. så etter 35 minutter dro vi igjen.. Men jeg lurer på om det går fint å fiske i mørket i havet. Har vel egentlig kun fiska i dagslys før i går..
  4. ja jeg er sløv fruen sier det ihvertfall
  5. +1 Jeg kan også være oppsynsmann Som laksefisker har jeg forøvrig blitt spurt om fiskekort kun to ganger i min karriere, og jeg har fisket MYE overalt i Trøndelag og Nordland over maange år. Orkla og Homla. Oppsyn er det generelt for lite av også i lakseelver. Men vi kunne jo tatt et par dugnadssøndager etter vårflommen og ryddet bekker til neste høsts gyting Tipper alle hadde vært fornøyd om vi tar litt ansvar selv, i stedet for å klage på Tofa som faktisk gjør mye bra.
  6. Skal vi be Tofa om et lite julebord for oss, om vi rydder en bekk eller to? Hvem er med?
  7. Mitt inntrykk er ihvertfall at sjøørreten trives godt i Trondheimsfjorden. At det er mye fisk også Skjønner fredning i elver, forstår forbud mot dorging, men fluefiske i havet etter sø, kan umulig påvirke bestanden.
  8. hei hei jeg har ikke fått fluebindeutstyret enda, så da blir det ølbrygging i stedet for meg i kveld.. kos dere!
  9. Nilssen og Lenth er bra for oss fiskenerder! De gjør det de har lyst til Lurer på hvor Fismen var hen?
  10. Dette høres bra ut
  11. Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/43781/108659.jpg Levert av: http://sportsfiske.nu/foto/ Bildet er tatt i Trøndelag i forrige uke under en "lyse på ørret tur". (ikke lystring)
  12. Ja Kai (tofa) nevnte at det var flere muligheter for tolkning av fredningssonen på fiskersiden.
  13. Bestilt. De skulle fikse det jeg ville ha. GENIALT
  14. Takk for raskt tips! Hadde sett på dette, tror jeg bare bestiller så er det gjort!
  15. gabbis

    Fluebindesett ?

    Hola! Tenkte jeg skulle binde noe SØ fluer i vinter hjemme i kjelleren type børstemark, juletre, wb, deceiver, Mickey Finn etc Har kikket litt rundt på nettet etter nå nybegynnergreier som ikke koster skjorta.. Noen som har et forslag til meg? Jeg tar i mot alle tips!
  16. Noen som har tips til bindestikke, saks, osv. Hvor jeg kjøper det i Trondheim. Har handla mye hos Agdar før, tenker vel primært og binde noen SØ-fluer, da jeg tror det er enklere enn mygg-imitasjoner på krok 18.. En plass må jeg starte Billig og greit utstyr, som fungerer. Trenger sikkert ikke noe fancy
  17. Har fått opplyst av TOFA på fiskersiden at det er fredningssone for SØ på Øysand. (til informasjon for den som måtte være interessert)
  18. Mulig at du tipser en trivelig nordlending som sliter med å finne gromplassen sjøl etter 12 år som trønder? pm?
  19. ikke sikkert jeg får vært med på første mandag, vi har termin på jente nr 3 1. november.. og jeg må kjøpe nytt fluebindeutstyr, mangler vel i grunn alt.
  20. Jeg tok meg en tur vekk fra unger og fruen i formiddag. På jakt etter SØ på Øysand. Det var vel kanskje optimistisk.. Da jeg kom fram blåste det friskt, og det var mye grums i vannet. Fisket over en fin strekke langt uti der, men så mista jeg stanga i et vindkast mens jeg bytta flue, da ble det en våt arm og jeg ble fort kald. Var vel 3 grader i luften og litt mer i havet. to hugg på 1,5 timer, men ingen fast fisk. Sløv kanskje? Feil tidspunkt? (full fjære) Mickey Finn og en lilla/rosa rekesak. Det ble kun ett fluebytte etter fadesen Moro var det uansett, bare å dra til å kaste laaangt i medvind
  21. Jeg har bundet kanskje 10 laksefluer i mitt liv, men er interessert i å lære mer! I år har jeg også satset for fullt på ørretfiske med noen oppturer :-) Generelle tips og film er jo moro også. Absolutt interessert utover høsten og vinteren. Espen
  22. Nå ble det merkelig stille på denne tråden som jeg har fulgt en stund. Var oppe i Nidelva og på "hemmelig-plassen" var det 6 andre fluefiskere onsdag. Vill myggklekking en halvtimestid var nok det til at det ble fart. Palmer funka bra. Så ble det helt stille.. Prøvde alt mulig og fikk omsider lurt en pen ørret med superpuppan. C&R Fint å se at de andre fiskerne også slapp ut fisken de fikk krøket på streamere.. hehe
×
×
  • Opprett ny...