Gå til innhold

junge

Members
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. junge

    Havabbor tips

    Mitt tips må være NAV. For mange er det flere timer/dager/år mellom hver fisk,så det kan være lurt å si opp jobben/slutte skole å NAVE istede
  2. Syntes det var ille i dag,men ser at andre kanskje hadde vanskeligere forhold enn meg ja
  3. Bryr meg ikke så mye om det blåser pålands eller fralandsvind.Er mere opptatt av strøm,men når en må hoppe unna isflak som kommer med strømmen og vinden pisker opp sjøen samtidig som den river lina ut av kurven igjen er det ikke lett. Hadde ikke mye kontroll i dag når den endelig ville ha en liten oransje reke.Rakk såvidt å kjenne noe da jeg så den blanke bredsiden vinke farvel ganske langt fra den retningen jeg trodde lina lå
  4. Blir nok en pilketur på hytta i påsken,men så kan isen godt forsvinne..
  5. Hadde jeg bare hatt fjesbokkonto skulle jeg tatt den rimelig greit tenker jeg
  6. junge

    Israpport

    Fortsatt bra med is.Hadde helt glemt hvor gøy det er å fiske på isen jeg.Mye fisk er det også
  7. Tenkte jeg skulle ut å pilke litt i helgen?Noen som vet om en god pilkeblogg?
  8. Kunne blitt en morsom tråd med forskjellige folks meninger om blogger,men ender heller som det ofte gjør her inne med et fåtall personer som krangler seg imellom Så at det ble nevnt oppmerksomhetstrang,noe som tydeligvis gjelder flere enn bloggerne!
  9. Skulle ønske fiskebloggene ble litt mer ROSA
  10. Tror jeg kjenner til denne yrkesfiskeren du snakker om her Runar,men er ikke så sikker på at han er registrert yrkesfisker? Samme person satte også minst300m "Torskegarn"fra bjerkøya moloen og inn mot sando en høst,tviler på det var etter torsken...Han får også en del HA i "torskegarna" sine høst/vinter,men jeg lurer på om han har gitt seg da jeg ikke har sett båten på en stund? Vet at yrkesfiskerne har en del regler å forholde seg til som vi sportsfiskere også burde kunne litt om.Prøvde å sette meg litt inn i regler og garntyper da vi stadig tråkka i noen ledegarn på mølen i fjor,men fant det vanskelig.Vet noen hvor man enkelt kan slå opp dette? Vi skal ikke ta det for gitt selv om det er merket redskap og båt at det blir fisket lovlig! Om det er mye HA vinterstid burde vi vel hørt om flere isfiskere som fikk den?
  11. Godt gjort å holde tellinga, jeg mistet oversikten på rundt 700 Det er jo derfor du fanger mange fisk Pættis, lang fin fortom med passe tjukk spiss= fine presentasjoner til allsidig bruk. Samt du har troen på oppsettet Klart man fanger minst halvparten av fiskene med halve fortomslengden og litt tykkere spiss også Ut på tur, ofte og i bra forhold på bra steder er fremdeles viktigst Tror nok antall timer har mere å si enn Xene på fortommen ja. Gratulerer med årets første
  12. Bruker bare en gammel fiskebolleboks jeg har festet en ståltråd i toppen som hank. Alt annet blir for jålete for meg.
  13. Ser den! Ta deg av bestemoren din og kom deg på bena igjen! Minnene fra bestefar vil nok alltid være med deg på fisketur!
  14. Siden det ikke er lov med romjulsjakt i Norge får jeg vel børste støv/snø av stanga å prøve litt romjulsfiske istede?
×
×
  • Opprett ny...