Gå til innhold

Thomas G

Members
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takker for mange gode tips da er det bare å prøve lykken, bor i Asker og her skal d hvertfall være endel gode plasser så håp er det!
  2. Ja flyt snøre er kanskje ikke det beste heller? Er det ellers viktige forskjeller på snøre til dette fisket kontra ferskvann/elv?
  3. Det høres bra ut:) har i utg.punktet flyt snøre men det kan jo handles litt hvis man blir bitt av basillen!
  4. Jeg har til nå kun fisket i elv og på fjellet, men tenkte jeg skulle prøve meg på litt SØ for moro skyld også. Tenker ikke å bruke de store summene på nytt utstyr til dette, har en sage 5er stang og fortom og fluer beregnet stort sett til elver og ferskvann (kun tørrfluer). Er det håp om sjø-ørett på dette eller er det ett must å handle inn nye fluer, tykkere fortom og slikt? Har lest feks at streaking caddis på kveld/natt kan være ok?
  5. Thomas G

    Nordmarka

    takker for mye gode tips foreløpig, virker som det kanskje er behov for å traske ett stykke for å finne fisken! Da får vi se om det evnt blir omholtfjell ved skrim som alternativ. om ikke fisken skulle vise seg så er det hvertfall 2 stk elgkadaver og en drøss med bjørnespor i området så kanskje trøsten blir synet av bamse brakar var der oppe for 10 dager siden ca og der hadde det nettopp vært klekking virket det som så da er det vel håp i det lille hemmelige vannet der oppe!
  6. Thomas G

    Nordmarka

    hehe, skjønner godt at man vil verne om egne favorittsteder, gjør jo det selv også drar innover til oslo fra asker og tenker å benytte tog/buss/ trikk eller lignende for å komme til startsted. Men jeg er strålende fornøyd dersom noen har ett grovtips til feks hvor vi kan hoppe av toget/ bussen el..og sånn ca hvor i marka det er greit å traske innover:)=
  7. Thomas G

    Nordmarka

    noen gode tips til hvor ca vi bør gå opp når vi har to dager til rådighet? ikke vært så mye i nordmarka igrunn,og vil gjerne bruke mest mulig tid på fiske og ikke mangfoldige timer med trasking:)
  8. Thomas G

    Nordmarka

    Har tenkt oss en tur opp i nordmarka rett over helga ( ingenting som å feire 17mai med fisking!). Har vært litt rundt foreløpig, blant annet på skrim/omholtfjell der det tydeligvis hadde vært litt klekking i dagene før vi kom opp men lite mens vi var der. Er det noen som har vært i nordmarka i det siste og sjekket forholdene? takker for alle innspill!
  9. Heisann! bare lurer på om noen har tips til hvor i landet isen går først og man kan komme igang med fiskingen igjen? Hørte noen rykter om sørlandet allerede i mars nemlig og ble litt gira:) Noen innspill? på forhånd takk hilsen utålmodig fisker!
  10. Takk for flere gode svar, hyggelig at de tilpasses mitt nivå Når jeg skriver nybegynner så er det min første fluefiskesesong, men kasting og slikt sitter greit, har fått noen fisk tilogmed, men sliter nok fortsatt men å kjenne igjen alle de ulike artene som fisken tar og slikt men..har fisket i mange år, så kjenner til hvordan man skal forholde seg langs bredden og slikt, men er som sagt første året med fluestangen i hånda:) flere tips mottas med takk! og hjertelig takk for de som har kommet hittil selvfølgelig:)
  11. takk for mange flotte svar foreløpig, er notert:)
  12. September skal det selvfolgelig vare ja
  13. Heisann! Jeg og en kompis skal til hemsila om en uke (3-5aug). Noen som har vart der nylig og har noen gode tips til fluer/steder? Settes stor pris pa:) Mvh ivrig nybegynner:)
  14. Thomas G

    Hva skal jeg bruke?

    Heisann! Jeg har kommet litt igang i fluefiskingens fantastiske verden, har vel fått 4 fisk med en samlet vekt på 500gram ca foreløpig:) Har fisket endel på blefjell, skrimfjell, holtefjell og numedalslågen. Jeg bor selv i asker og det beste er selvfølgelig ørretfiske for min del. Det jeg lurer på er om noen kunne ha interesse av å være med på en fisketur nå iløpet av ett par uker? trenger hjelp til dette med å velge rett flue ( ike flink til å se hva fisken tar, hvordan finne det ut osv...) i tillegg til at jeg veldig ofte tydeligvis knyter på flua feil slik at den ligger rart i vannet. Sikkert letteste sak i verden, men ikke for meg tydeligvis Tenker en fisketur i nærmiljøet ( feks marka eller andre vann rundt lier/drammen osv.. Takker for alle svar:)
  15. Heisann Tips til noen gode vann i blefjelltraktene kan være feks: åklivanna, revlivatn, kroktjenn. Disse er det bra med fisk i, tok en på 1,2 der oppe for en stund siden:)
×
×
  • Opprett ny...