Gå til innhold

Kristen R Aanstad

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kristen R Aanstad

  1. Påfuglherl er noe for seg selv.Enig med Rune og Andreas. Jeg har noen poser med med mer eller mindre bronsefargede påfuglherl også,i tillegg til de grønne.Det er noe med glansen i det matrialet som gjør dette matrialet spesiellt,og så vidt jeg vet får matrialet bronsefargen av at det blir utsatt for UV lys,eller sollys om man vil. En tørr Coch Y Bondhu er bankers i Femundselva. Særlig på Harr. Nå tror jeg jammen bankersflua ble røpet.
  2. I den prisklassen (+- 3000) , burde du prøve en Zpey dreamcatcher . Vil tro den går for en rimelig penge nå .
  3. Du veit du er fluefisker når du er sportsidiot , men reiser på fisking under semifinalen i fotball-vm.
  4. Fortommen slår inn i underlina idet disse passserer hverandre?
  5. Nå er jeg på dypt vann , men jeg tror tcr er raskest. ??? I og med at frekvensen er lik skulle man tro at de er like raske , men AA er lavere på tcr , og da ser jeg for meg at tuppen på denne må forflytte seg lenger på en periode (HZ).Ergo tror jeg at den er raskest. Tror disse stengene vil oppleves nokså like , Shimanoen kanskje litt lettere å kaste med lite snøre ute p.g.a. mykere tupp. Hadde nok likt best tcr da jeg liker best stenger med aksjonen litt dypere ned i stanga .
  6. Tror flere er enige med deg her Johnny!
  7. Her er to til. 11 stk. 3-delte og 12 stk. 2-delte. 13 stk. 3-delte og 9 stk. 2-delte. Og dersom det ikke må være over 21 stenger , får man enda flereløsninger.
  8. Når jeg tenker meg om får man faktisk 3 løsninger til når man forutsetter det samme som deg Tom. 1 stk. 3-delt og 27 stk. 2-delt. 5 stk. 3-delt og 21 stk. 2-delt. 7 stk. 3-delt og 18 stk. 2-delt. Ble mange løsninger på denne oppgaven!
  9. Er med på den tom. Mange veier som fører til Rom , men med de to nederste løsningene forutsettes det at hver deltager kan velge seg mer enn en stang.
  10. Enkleste måten å løse denne oppgaven på er å sette det opp som en ligning med 2 ukjente. Man får da : 2x + 3y = 57 , der x er deltagere med 2 delte stenger , og y er deltagere med 3 delte stenger. Følgelig blir x=21-y , og Y =21-x. Ligningen blir da : 2x+3y=57 , og så kan man sette inn verdiene for x og y. Da får man : 2(21-y)+3y=57 42-2y+3y=57 y=57-42 y=15 deltagere med med 3-delte stenger. x=21-y x=21-15 x=6 deltagere med 2-delte stenger. Morsom tråd Tom!
  11. Hei sjølvaste! Må nok skuffe deg der , harr på kiloen er ca 50 cm. :-\ Vil tro din var ca 700 gram.
  12. Hei jb. Jeg bruker ofte snap-t kastet i denne situasjonen. Da slipper du å kaste over "feil" skulder.Også et kast som er meget lett å vinkle.
×
×
  • Opprett ny...