Gå til innhold

Fino

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Fino sine prestasjoner

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er ikke noen kasteteknisk unikum, men har holdt på med dette i noen tiår. Det er ikke linas kasteegenskaper som er under lupen her - da hadde jeg forkastet lina etter prøvekastingen på Villmarksmessa. Etter mine begreper er det altså ikke personvariasjoner inne i bildet her, men egenskaper ved selve linas flyteegenskaper, holdbarhet og styrke. Og da kan jeg ikke se det merkelige med å dele denne erfaringen her. Til orientering har jeg etter opplevelsen med femmerlina, fisket endel med firerline G. Loomis Max Taper kjøpt samtidig. Den ser så langt ut til å fungere helt ok både kastemessig på de stengene jeg har prøvd den på, og kvalitetsmessig i forhold til de dårlige erfaringene jeg hadde med StreamDancen. Ser at andre her også har antydninger i samme retning.
  2. Har andre erfaringer med denne lina på godt eller vondt?
  3. :-\ .. Ok folks - poenget var ikke hvor flinke dere var til å ta med ekstra, eller at jeg på denne turen måtte returnere til bilen. MEN at jeg har blitt solgt ei line som var under enhver kritikk!
  4. Tenkte jeg skulle prøve line med navn som matchet stanga, etter å ha prøvd og pratet på Villmarksmessa. Virket grei å kaste med og holde i lufta. Fisker stort sett på vak og lite blindt, så den belastningen lina fikk skal den rett og slett tåle. Men det gjorde den ikke. Lina var smurt opp før jeg startet. Etter to dagers fiske begynte lina å trekke vann, slik at det var nødvendig å tørke ut og smøre opp lina hver dag. Det har jeg ikke vært borti på mange år. Femte dagen fisket vi i sterk vind, som gjorde at løslina viklet seg inn i steiner og vadestøvler. Oppdaget dette under kast, og forsøkte å løfte beinet. Med den følge at lina røk tvert av. Ble overrasket over hvor lite det tålte. Hadde lang vei tilbake til bil med stenger og sneller, og hadde bare ei snelle med 5'er line. Prøvde en nødspleis, og da røyk lina av 5 cm fra skjøten under stramming. Og jeg tok ikke voldsomt hardt i heller ... Jeg håper det var noe galt med den lina jeg hadde, ellers bør denne lina snarest mulig trekkes fra markedet. Var innom en kamerat som driver salg av fiskeutstyr. En av hans ansatte hadde samme lina, og deler oppfatningen av at lina raskt trekker vann og synker under fiske. Har tatt opp dette med G. Loomis, Norge og forhandler. Ble tilbydd ny line som erstatning (Loomis Eastfork) mot at jeg sendt inn den havarerte lina. Svarte tilbake at jeg har vært på fisketurer etter havariet, og kjøpt lina av helt annet merke fordi jeg ikke hadde hørt noe fra dem. Den havarerte lina er kastet. Og siden har det vært stille fra Loomisfolket. Jeg lærte at jeg alltid skal ha med reservesnelle/line, og at jeg antagelig aldri vil kjøpe ei Loomisline igjen. Men stanga er jeg veldig fornøyd med (StreamDance GLX 9'6" #5.
×
×
  • Opprett ny...