Gå til innhold

benji

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hvor er dette? Kunne du sendt en PM hvis du ikke vil si det offentlig, men allikevel er i det gode hjørnet?
  2. benji

    Hemsil?

    hahahaha Edit: Fra spøk til revolver... Jeg vet veldig lite om elva og har noen spørsmål: Hvilke arter finnes i elva? Hva er kødd i denne tråden og hva er seriøst? Det finnes harr i elva? Mort? Blir det seriøst satt ut regnbueørret?
  3. benji

    Gjedde 2013

    Bogstadvannet er så og si isfritt nå. Det meste er nok borte innen morgendagen er omme. Prøvde noen kast med wobbler i dag, og prata såvidt med en som vada rundt vika i nordenden. Han hadde ikke kjent en dritt, heller ikke sett/skremt fisk. Eneste jeg så var en del Sørv som sto og solte seg inne på grunnene. Rart ingen gjedder var inne for å forsyne seg av matfatet
  4. For meg høres dette ut som det er snakk om andre karpefisker enn arten "Karpe" (Cyprinus carpio). Kan du presisere dette så trådstarter ikke blir villedet til å tro at dette er en grei sak å få til med fluestanga?
  5. Tidligere nrek var fra gunnekleiv. På den tiden var rekorden på 1180 gram. Jeg var vel rundt 15 tenker jeg, 7-8 år siden, da jeg tok en på 910g på tørt (Fluerek var da på 600 ellerno). Dagen etter tok jeg en som klart var betydelig større, hvertfall over kiloen, husker jeg tippa 1100 før jeg satte den tilbake, hadde ikke med vekt. I ettertid har jeg tenkt at det godt kan ha vært en tangering, hvis ikke ny rekord. Tatt på spotting + tørt Dette var vel og merke ikke i gunnekleiv, men i Skien. Såvidt jeg vet er fisk over kiloen relativt sjeldent i gunnekleiv. Hvor har du fiska når du har tatt de sporadiske fiskene du prater om?
×
×
  • Opprett ny...