Gå til innhold

gulliks

Members
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Noen som har noen gode erfaringer med snøre til denne stanga?
  2. Hold det enkelt i starten. Jeg har fisket med flue i 1,5år og anser meg fortsatt som en nybegynner og bruker tapert fortom+spiss. I begynnelsen har jeg nok med kasteteknikk og fluevalg. Det handler om å luke ut momenter som gjør fisket mer komplisert som igjen skaper frustrasjon og motløshet. Jeg snakker av erfaring
  3. Da må du hilse Arnt å si tusen takk, staffan
  4. Må si meg enig med André hva gjelder valg av kamerahus. Husene blir utdatert på en helt annen måte enn objektivene. Derfor ville jeg lagt pengene i objektivet. Finnes mye eldre kvalitetsobjekter som du får gode priser på brukt. Det er vanskelig å anbefale et hus i denne prisklassen fordi det er så liten forskjell, alle er av god kvalitet og tar bra bilder, du kan ikke trå feil. Jeg ville uansett gått innom en fotobutikk og fysisk hold i de aktuelle husene. Ergonomien er forskjellig fra produsent til produsent og det er viktig at du finner et hus som ligger godt i dine hender. Hvis du ikke blir komfortabel med grepet, tar du færre bilder. D5000 + 50mm 1.8 er en knallkombinasjon og gir kvalitetsbilder til en billig penge. Du mister zoomområdet til en standardzoom, men lærer du å bruke et 50mm objektiv er det ufattelig moro Lykke til med valget.
  5. Spørre pent med dådyrauer
  6. gulliks

    Solbriller

    Jeg har solgt solbriller og briller i flere år, riktignok er dette et par år siden nå så jeg er ikke helt oppdatert på det helt nyeste. Når det gjelder passform og kvalitet på optikk/fatning kommer du ikke utenom Oakley. De er skuddsikre og jeg har tilgode å finne et hode de ikke sitter godt på. Jeg har ikke prøvd Oakleys fiskespesifikke linser, men etter hva jeg har lest skal de være veldig gode. Selv bruker jeg VR28 pola linsa til alt! Gir overlegen kontrast og er en god fiskebrille. Oakley bruker polykarbonat(”uknuselig”) i linsene sine, noe som gjør at de tåler hard bruk. Maui Jim og Serengeti er også briller med meget høy optisk kvalitet. Disse har også fiskespesifikke linser. Forskjellen fra Oakley er at disse bruker glass. Det gjør mindre hardføre og noe tyngre, det reduserer også mulighetene på fatningsiden.
  7. gulliks

    monteringfilm av staffan

    De flotte videoene han lå her:http://mollanmedia.com/Bilder/Flashfilmer/video.html, men nå ser de ut til å ha forsvunnet? Eller finnes de en annen plass?
  8. Flotte bilder! De formidler skikkelig vårstemning!
  9. Snøen smelter i en voldsom fart. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har sittet på kontoret og sett snøen smelte i bakken. Isen har gått flere steder i fjorden, flere småelver og hva gjør jeg når påsken kommer? Drar til gamlebyen for å klargjøre båt... Heldigvis bor jeg slik til at jeg nesten kan stå i stuevinduet å kaste. Vil og få litt utfordringer med bakslengen.
  10. Takk for fine tilbakemeldinger folkens!
  11. Kjøpte settet fra nordisk fiskeutstyr. Får slenge inn et bilde av min første flue
  12. Hei, Jeg er en helt fersk fluefisker, men har ganske raskt blitt hekta. Hørt den før kanskje? Har fått beskjed om at jeg må begynne å binde mine egne fluer Har forhørt meg litt rundt og sett at det er mange som selger ferdige bindesett. Jeg er litt skeptisk til slike ferdige sett, er det her som andre plasser at slike sett gjerne inneholder noen gode deler mens resten er søppel? Er det noen deler jeg bør legge mer penger i enn andre? Er som sagt helt fersk så har ikke lyst til å tømme kontoen, men heller ikke kjøpe noe bare fordi det er billig.
×
×
  • Opprett ny...