Gå til innhold

snikende_ullteppe

Members
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sjekk ut www.coldwatercollectibles.com. Pennington Pine River er en fin 3/4 stang som ikke koster mer enn 400$.
  2. Da var Perception lina i hus. Førsteintrykk etter en halvtime i hagen er at lina sitter som et skudd på min Z-axis klasse 5. Lina glir godt, og føles balansert i lufta. Den føles lettere enn rio grand, men muligens litt tyngre enn GL highwater. Det kjennes ut som lina lader stanga ganske tidlig, og det skal ikke mange meter utenfor toppen før det er god kontakt. Har rio gold i klasse 4, og har inntrykk av at klumpen på gold er mye lengre enn perception. Hageflekken er ikke så stor, så har ikke testa lina fult ut enda. Skal slenge inn en oppdatering når jeg får testet grundigere. Men lina kjennes fin ut ihvertfall:)
  3. Får et perception klasse 5 i posten til helga. Skal teste det og sammenligne med noen andre snører. Tror ikke jeg har gold i klasse 5, men kan legge ut noen tanker om snøret basert på det jeg har om du vil.
  4. Kan anbefale Bora 95 på det varmeste. Gikk 12 mil på finnmarksvidda med 35kg i sekken i sommer uten problemer. Hadde tidligere en Osprey Argon 110(forgjengeren til xenit), og tør påstå at Boraen er i en annen klasse når det kommer til bærekomfort og slitestyrke. Det kraftige stoffet sekken er laget av tåler føff behandling, som er nødvendig når man dumper fra seg sekken i pauser osv.
  5. snikende_ullteppe

    Fortom

    Jeg har testet forskjellige mykhetsgrader av mono i egenmekka fortommer, og har kommet fram til at jeg liker forholdsvis stiv mono til butt og taperingsdel (Maxima chameleon funker knall). Det virker som energien fra fluesnøret overføres mer effektivt på denne måten. Spissmaterialet velges ut ifra om det ønskes slakk eller komplett overslag. Når det er sagt må jeg henge meg på skryt av Camoufortommen til Hends. Det er den beste kjøpefortommen jeg har testa.
  6. Sage Z-Axis 9' #5 med Danielsson Dryfly og Highwater 5# Utrolig god kombo som takler det meste.
  7. Tror teksten bak på esken hadde truffet enda bedre om gramatikken var på plass... Fra spøk til revolver...tror nok det blir en sånn line i klasse 4 eller 5 når den kommer for salg. Høres lovende ut i fra komentarene som har tikket inn i tråden.
  8. Takker for svar! Hvordan er aksjonen på Limestone og Tight Loop? Far & Fine kaster fine med Highwater i klasse 5, men kjennes ut som den kan passe med en firer line også. Dyp og rolig aksjon, og overaskende mye punch om man lar stanga gjøre jobben og ikke bruker for mye kraft.
  9. Fikk en gammel unsanded Orvis 7' 9" #5 Far & Fine i posten for noen dager siden. Herlig dyp stang! Betydelig roligere i aksjon enn f.eks Diamondback Classic Western, som jeg testet den side ved side med. Er det noen her inne som har erfaring med disse gamle orvisstengene? Ser det finnes flere lengder og klasser, med tilhørende kallenavn... Ble nyskjerrig på flere av disse stengene ettersom Far & Fine falt i smak! På forhånd takk for respons
  10. Tror nok du har noe å glede deg til. Har en NRX i klasse 7, og det er ihvertfall noe av det råeste jeg har kasta med. Fint om du kunne lagt ut noen tanker om stanga når du har testa den
  11. Diamondback Classic Trout og Volkswagen caravelle 88mod
  12. Har Nrx 10' #7, og den er helt super å kaste med, og ikke minst en god fiskestang. Stanga er rask, men forholdsvis dyp. Kaster best med et rent 7er snøre. Min er dog den sorte/blå utgaven, men jeg syns den er lekker
×
×
  • Opprett ny...