Gå til innhold

torek

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Skal oppover til Vestre Slidre førstkommende helg for å fiske etter ørret med tørrflue. Noen gode tips til fine vann og aller helst elver i dette området?
  2. Ingen innspill her?
  3. Ups! Takk skal du ha, utgangspunktet for turen er Oslo
  4. Skal på kanotur med en kompisgjeng i midten av September og er på jakt etter fine reisemål med gode muligheter for fluefiske etter ørret. Gjerne så langt utenfor allfarvei som vi kan få til på en helg, uten mer enn 2-3 timers kjøring.
  5. torek

    Sjusjøen?

    Det ble to turer i fjellelva og en i Åsta. Den store fangsten uteble, men det ble allikevel en nydelig helg! Sitter allerede og higer etter å komme meg oppover igjen Virket som det er mest smått i fjellelva, noen som vet?
  6. torek

    Sjusjøen?

    Absolutt! Lunken ligger ikke lange rusleturen fra hytta, utrolig fint der oppe Noen som vet hva slags størrelse man kan forvente å få på kroken der?
  7. torek

    Sjusjøen?

    Hei! Noen som har noen ferske rapporter eller tips om fiske i området rundt Sjusjøen? Etter noen år uten særlig med fisking har jeg blitt bitt av basillen igjen, skal oppover en tur om to uker og gleder meg veldig! Planen er å ta turen til Åsta og Fjellelven, men er veldig åpen for tips
×
×
  • Opprett ny...