Gå til innhold

daff

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hvilken strategi bør jeg gå for når det fortsatt er is på vannet i juli? Har prøvd å gjøre et søk på forumet uten å finne et særlig godt svar.
  2. Jeg skal en tur oppover i helga. Hvordan er ståa på vannstanden etc nå? Jeg har sjekka talla her: http://ekstern.eidsivaenergi.no/default/Public/Vannstand/vannstand.html, men disse sier meg dessverre ingen ting da jeg ikke har overvåket talla her over tid. Jeg skal ha tilholdssted på Hafjell. Tenkte også å ta med nevøer (6-10 år) på fiske. Er fjellfiske da å foretrekke nå om dagen? Er det greit fiske i nærheten av Pellestova og omegn?
  3. Fin fine rapporter! Virka som perfekt opplegg for høsttreff!
  4. daff

    Ny fisk(er) i Grenland

    Takker for tilbakemeldinger. Er medlem av GS ja, og fluegruppa er absolutt interessant. Vil tru man kan lære mye av å bli aktiv der. Toggi: Et kastekurs i månedskiftet er absolutt interessant. Sender deg pm.
  5. daff

    Ny fisk(er) i Grenland

    Det hadde jo vært ekstremt bra! Men som jeg skrev i innlegget så reiser jeg til fjells i helga. Akkurat nå føles det kjipt å reise når man hadde hatt tilbud om kurs i helga, men får allikevel håpe at turen blir bra. Uansett så takker jeg for tilbudet, og hvem vet, kanskje det dukker opp andre fra Grenland som vil slå til på tilbudet ditt. Hyggelig av deg å tilby dette. Du må ha en forhåpentligvis ikke så altfor kjedelig helg hos svigers
  6. daff

    Ny fisk(er) i Grenland

    Hei, i en alder av 30 har jeg bestemt meg for å ta opp min gamle friluftshobby og har blitt skikkelig tent på å la fluefiske bli en del av denne. Jeg har ikke mye erfaring fra fluefiske, men har lest mye på dette forumet i det siste for å ta til meg kunnskap. I går gikk jeg til innkjøp av stang med tilbehør (Orvis Clearwater II, #5). Så nå starter utforskingen av fluefisket. Siden forumet er så aktiv og det virker som folk er mer enn villige til å dele med kunnskapen sin så tenkte jeg å få noe hjelp på veien til å bli en fluefisker. Så i den forbindelse trenger jeg noen innspill. Er det noen som vet om noen kurs eller muligheter for opplæring i Grenlandsområdet? I tillegg trenger jeg noen tips i utstyrjungelen. Jeg har insett at å handle inn alt ønskelig utstyr på en gang ikke er forenelig med lommeboka. Pdd har jeg følgende utstyr: - Orvis Clearwater II, 9' #5 mid, 4-delt. WF-snøre - Fluebindersett fra ungdomstida - Shimano nybegynnersett, #6-7 fra ungdomstida (denne trenger nytt snøre, da jeg tenkte å bruke den til sjøfiske i området her, men kan sikkert med hell oppjustere dette settet etterhvert). Hva burde være det neste jeg burde handle inn? Jeg ser for meg at jeg trenger ny håv, briller, vadere, klær, vesker tilpasset fluefiske etc. Jungelen er stor og jeg må nok prioritere innkjøpsrekkefølge. Så noen tips her hadde kommet godt med. Hva bør en fluefisker i opplæringsfasen ha av utstyr? I tillegg hvis noen hadde hatt lyst til å tipse om gode fiskesteder for å lære seg fluefiske i området så hadde det vært fint. Har fisket endel i området her tidligere (Hoppestad, Siljan, Luksefjell/Sauheradfjella etc), men da stort sett med sluk/mark. Ser at fluegruppa til Grenland sportsfiskere er i gang med å kultivere og sette i stand elva fra Slettevannet. Er det et fint sted å lære seg fisket? Jeg tar i mot alle tips med åpne armer og er veldig takknemlig for det. Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på min nye hobby. Allerede denne helga er fluestanga med på tur. Turen går til Langlim, nord for Seljord. Blir spennende.
×
×
  • Opprett ny...