Gå til innhold

Larfi

Members
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. prøvde Zpey sin Lean Green (klasse 3) under villmarksmessa i år, og den er sykt deilig å kaste med, og man får greit ut 15m++. Lengere trenger man ikke å kaste, for da bruker man heller 5'ern. Speyer(?) godt gjør den også. Vet ikke om det er noen andre med samme positive erfaringer? Hadde desverre ikke penger der og da, men kommer til å kjøpe denne stanga når kontoen er full igjen
  2. Det var godt å høre! Når skal du prøvefiske, Morten? (mulig det er skrevet tidligere, men)
  3. Da er vi to, og sikkert flere!
  4. HeHe, fikk bare være der i noen minutter før jeg måtte dra igjen, og det blåste en del som gjorde det vanskelig å observere vak (så egentlig ikke etter vak/fisk, for jeg var mest overasket over at isen hadde smeltet over store deler av vannet) Men ikke lenge igjen nå!
  5. Nå har isen smeltet på 80% av vannet. Resten vil nok da gå bort i løpet av morgendagen, eller ut uka Legger ved et helt ræva bilde (mobiltelefon)
  6. Herlig å se isen smelte!
  7. Dette var utrolig bra! Både skrivestilen, og videoen(e) deres er helt herlig. Likte spesielt godt den ''julekalender'' lignende effekten i slutten og starten av episoden/videoen(e). Lars er like god til å prate som å skrive skjønner jeg? ;D (sikter etter hans humor som jeg synes er utrolig god. Seriøst, og positivt ment) Lo godt, og koste meg med filmene. Når kommer neste video?
  8. Tør jeg spørre hvilken hårføner du har tegnet her (Braun, Philips osv) ? Jeg er svært interessert i spennende design, og denne falt virkelig i smak Flaten, Lars Vet ikke hvor mye jeg har ledd av dine innlegg! ;D Du får meg alltid glad! Design har jeg ikke tenkt på annet en god passform i hånda. En nærmere Philips vil jeg si...
  9. Hvis du skjønner min tegning. Så fungerer det! Ta fryste erter (grønnsaker, ispose O.l.) på hannholken (det den spisse heter?) så tar du hårføner på hunnholken. Hannholken vil da trekke seg sammen, og hunnholken vil da utvide seg. Etter hannholken har blitt kald, og hunnholken veldig varm er det på tide å dra, gjøre som som Rolf_Hansen skriver. Dette fungerte da ALT annet sviktet. Verdt et forsøk!
  10. Må bare spørre sånn at jeg ikke går på en smell her... Sikkert besvart i denne tråden, men jeg trenger et konkret svar. Kan jeg impregnere fluene mine NÅ i Dry-dip. Altså et stykke FØR jeg drar å fisker (snakk om et par måneder+). Går impregneringen bort etter en hvis tid? Flyter flua like godt etter 2måneder i boksen som det den gjorde rett etter impregnering? Dette spørsmålet gjelder altså Dry-dip da jeg ikke har fått prøvd denne ennå
  11. Artig lesing, og for en fin fisk!
  12. Helt rått, kunst! Hvilken tykkelse bruker du på foamen, Terje?
  13. Her er en av de mest ræva vitsene jeg har hørt... Den tyske homoen var ute ute på sin motorsykkel, men måtte ha mer bensin og kjørte inn på nærmeste stasjon. Da han så den deilige spissen på bensinslangen, stakk han den opp i ræva. Da han sto og nøt det hele, kom en BMW inn og sjåføren sa dypt rystet til motorsykli...sten: - Ist das normal? - Nein, das ist super!
  14. Grattis! Kjente fiskesuget nå, ja!
  15. Så det som er in, er ut. Og det som er ut er in, men for at det skal være in... Må det ha vært ut?
×
×
  • Opprett ny...