Gå til innhold

Nico K

Members
  • Innlegg

    256
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sempermajor.no
  1. En tur ute i vestby i dag. Valgte å dra til et sted som har gitt resultater i samme periode tidligere år. Satt på en liten dubbingreke i skarp fluoro shellpink, og på 10 kastet tok en ørret helt inne ved land. Trodde først det var en gjennomsnittspinne, men etter et par gode utras og 3-4 minutter senere landet jeg en blank, men litt tynn sø på rundt 1,7 kg. Fisken ble satt ut. Forflyttet meg en halvtime senere da ingenting mer skjedde. Noen kast senere hadde jeg en følgefisk av samme kaliber på en rødbrun omøbørstevariant. Den ville ikke ta, men kanskje ikke så rart da den svømte med en krok/flue i munnviken.
  2. Nico K

    Sær sjøørret

    Hei! Har vært litt ute i høst og det er en ting jeg lurer på: På noen av turene har jeg sett pen fisk innenfor kastehold som har hoppa opp i lufta lagt breisiden til og plaska skikkelig! Felles for de vakene/lekinga er at det er UMULIG å få de til å ta. Jagende fisk er langt mindre utfordrende å fiske på. Samme med vak som ser ut som tørrfluevak. Men den der plaskefisken klarer jeg ikke å få has på. Noen som har opplevd det samme, og som har knekt koden? Er det bare lek? Feirer den at den er mett kanskje? Virker nemlig sånn
  3. Nico K

    Sørlandet

    Hei! Skal prøve fiskelykken etter sjøørret i grimstad på lørdag. Er det noen som fisker i området som kunne sendt meg en pm over områder som er verdt å prøve? Trenger ikke å røpe gps koordinater... Har forøvrig pløyd grimstad opp og ned på gulesider kartet. Ser veldig spennende ut
  4. Hmm.. Fikk 3 stk i vestby i helgen, men alt jeg har fått i høst har vært fra 2 til 8-9 hg. Det har som du sier vært mye brisling i år, og det er jo bra det... For sjøørreten! Men det kan jo gjøre det verre for oss landkrabber uten tilgang på båt. Har et lite håp om at årets temperaturer gjør at vi fremdeles har litt godt fiske foran oss November og desember har gitt fin fisk det også! Har du vært noe på innsiden a?
  5. Er det noen her som har hatt hell på nesodden i det siste? N
  6. Grattis dilla! Brun fisk er ikke ensbetydende med gytefisk. Flotte bilder
  7. Så du noe bass på øya i dag jiggy? Var der selv, så ikke bass men det ble 3 sø
  8. Det finnes gode steder i vestby matsniko. Om du går inn på gulesider.no/kart så finner du garantert et par potensielle plasser!
  9. Har du glemt å sjekke huggtabellen Atle?
  10. Fra tidligere sesonger så er sand/tan farget reker ganske bra nå og utover. Som tryggis nevner har det også under rufsete vær funket bra å la reka nærmest bare sveve med bølgene. Bare sørg for å ha kontakt med lina hele veien :-)
  11. Dette er wiener vs. grill Heldigvis metter begge
  12. Hehe. Har blitt en pølse eller ti på On the run i Moss ja
  13. det hørtes digg ut!
  14. Mener det er 4mm. Fikk et brett med grønne Ebay-øyne av en kompis
×
×
  • Opprett ny...