Gå til innhold

Frode G.

Members
  • Innlegg

    516
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av Frode G.

  1. Hvilket snøre testet du den med Pål?
  2. Så noen bilder av smellfeit laks som var fisket på isen i mars i Russland. De satt med en wobbler ned i hullet ute på elva. De kunne få mengder på en dag.
  3. Dreper dere fisk som er tynne selv om de er av grei str? Jeg tror kansje det er lurt å få dem bort. De kan jo være eldgamle.
  4. Ok. Det har jeg hørt andre og si. Fisken flytter kansje mer på seg om høsten? Skal bli spennende å prøve. En annen ting. Vi fikk nesten bare hannfisk til og begynne meg og nesten bare hofisk på slutten. Har dere registrert det samme?
  5. Nei det er slett ikke sikkert at de gjør noe feil med det. Men jeg ville tenkt meg godt om før jeg hadde gjort det hvis vannet fungerer allerede. Det vet nok han bedre en meg. Problemet er jo nesten utelukkende for mye fisk i nesten alle vann.
  6. De er større en åleruser. Jeg tror det er torskeruser. Ganske langt ledegarn og ruse i hver ende. Jeg kan finne ut hva de kostet og hvor de ble kjøpt hvis du vil. De ble kjøpt i gjennom foreningen så jeg vet ikke helt. De fungerer i alle fall veldig bra og det er så enkelt å drive med.og du kan selektere hva du vil drepe.
  7. Setter veldig pris på andres erfaringer.
  8. Nå har vi tatt opp rutene for i år. Det viste seg å være svært effektivt. Også i stille vann. Enkel og grei måte å drive tynningsfiske på. Så for vi åpne det jelper på sikt. Vannene er ikke søstre og de har begrenset med gjytemuligheter. Vi skal og ta en tur å labbe og rote i gjytebekken for å ødelegge mest mulig rogn. Noen som har erfaring med rusefiske på våren? Er det like effektivt som om høsten? Kan jo nevne at her var veldig fin fisk for få år siden. Nå er det helt krise. Av over 600 fisk var det to stk som såvitt strøk halvkiloen. Dette har gått fort.
  9. Ja her burde du virkelig lytte til folket. Det mye bedre å ha for lite fisk i et vann en for mye. Det er så utrolig mye lettere å gjøre noe med hvis det er for lite. Er det annen fisk som gjedda forer på der?
  10. Frode G.

    God jul!

    det er lenge siden.
  11. Synes det er drøyt å innrømme slike perversiter på et forum. Skal man ha dem så unge at dem ikke har hår er du etter min mening gal!
  12. Frode G.

    God jul!

    å hva i helvete mener du med det? Er det ikke lov å synse noe om jula før den er druknet i hjel nå? Nå må dere for pokker tenke dere litt om hva dere promoterer.
  13. Frode G.

    God jul!

    Jeg synes det er veldig lite respektfullt av deg jb og koble alkohol og jul sammen på denne måten. det sitter mange med forventninger de ikke får innfridd pga alkohol. Julen skal handle om det gode budskap. Ikke alkohol.
  14. Får godfølelse av å tenke på sage. Jeg er ikke så opptatt av dette men zxl.en er noe helt spesielt for meg.
  15. De sa på radioen at hun jenta ikke kunne få prisen fordi hun var for ung. Det ville ikke være bra for en så ung jente å få det kjøret dette medførte. Synes det høres litt rimelig ut. Man skal tenke grundig igjennom hva man utsetter barn for. Men jeg er enig med dere. Det blir mer en viss vass når Obama får fredsprisen med det samme han blir president.
  16. Ok. Tipper det har funket bra ja.
  17. Hvordan har du tatt de opp?
  18. Frode G.

    Tynningsfiske.

    Tenkte vi kunne starte en tråd om tynning og kultivering av ørretvann. Her har sikkert mange noen ideer og meninger. Ikke slik heng en som kakker fisk etter tærene i piaontråd retorikk. Hva funker? Garn? Ruser? Hvilke erfaringer har dere? Hvordan hindrer man gyting? Sikkert mange som har noe å bidra med. Ikke vær redd for å poste synspunkter og erfaringer. Vi har funnet ut at ruser fungerer veldig bra. Enkelt å styre med og de kan stå til det passer for deg å trekke de. Det er nok ikke noe nytt dette men vi ville prøve før vi konkluderte noe. Garn er jo veldig effektivt men litt vrient når kveldene blir korte. Blir litt arbeid når de er fulle av fisk. Vi bestemte oss for å ta det opp igjen til våren og sattse på ruser resten av sesongen. Kom med innspill dere
  19. Det vaket bra i marka i deg. Så man trenger ikke legge bort stangen enda.
  20. Er det blitt mer tang og rare de siste årene i oslofjorden? Det har det uten tvil blitt her.
  21. Ja og i tillegg til kunstige rev ikke bare til hummer men fisk og så henger det skjelltau ned i vannet. De kjøpte de i fra new zeeland. De brukte over halvannen million på dette.
  22. Det er dette om er bakdelen med hund. Man blir litt for glad i de slynglene. Det er faktisk steintøft å miste dem. Det mangler noe i huset da. De blir jo en del av familien.
×
×
  • Opprett ny...