Gå til innhold

ictys

Members
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.salvasjonisten.net
  1. ok, tenkte meg nok det. Det er virkelig mye av disse buksvømmerne i disse vannene.
  2. I vannene Storemos og Holmavatn kan dette innsektet være i enorme antall i magesekken hos ørreten. Jeg kan vel ikke akkurat skryte av å ha hatt så veldig stort hell med imitasjoner av dette insektet. Men det jeg lurte på er at tidlig på våren (nå) ser jeg ofte noen bille-lignende skapninger som svermer mellom steinene inne ved land. Gjerne bare på noen cm dyp. Er dette buksvømmere? Har også sett at ørret står utenfor odder/store steiner som buksvømmerne svømmer på utsiden av for å komme til ett nytt svermested.
  3. Fillern Øystein, jeg så den på lørdag, men du kom før meg med rapporten. Kan bare rapportere det samme. Her på Jæren var det klekking på lørdag i Frøylandsvannet. For de som er kjent så kan de vente ca ei ukes tid så klekker den i 504-området (kanskje ikke så mye med det været vi har nå) I det kjente storfiske-vannet Mellomstrandsvannet så kan du være heldig og se store svermer, så ta med imitasjonene.
  4. Jepp, jeg fikk fem i påsken. Da vaket fisken heftig kan man si. Morsomt. 360 gr er ikke ille, men jeg mistenker at det kan gå større fisk i vannet. Ikke MYE større, men vet det ble tatt flere på halvkilogen og ett par kilos ifjor. Trengs uansett å fiskes MYE mer i dette vannet. Bra det er gratis.
  5. Tok fem ørreter på brun steinflueimitasjon nå på lørdag i påsken. Ok, elk hair caddis er egentlig en vårflueimitasjon, men som andre vårflueimitasjoner så funker den faktisk greit på steinfluer. str. 14 forresten. fantastiske 8 grader i vannet. To til tre uker til nå så klekker Leptoplebia Marginata, Stor myrdøgnflue, hvis været holder to uker hvis ikke kanskje senere, men ikke senere en ca 20 april.
  6. Jepp, jepp. Skjelbreitjørni ved Sandnes er iallefall igang.
  7. To steinflueklekkinger pågang NÅ her i Rogaland. I Skjelbreitjørni ved Sandnes. Brune ca krokstørrelse 14 og sorte ca krokstørrelse 12. Ikke mange, men vi observerte at ørreten tok. Ellers var det litt mygg i farta og, muligens denne ørreten tok. Vaket litt, men ikke mye.
×
×
  • Opprett ny...