Gå til innhold

Toure

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Toure

    Leksa

    Joda. Har fått en god del fisk siden sist jeg skrev her. 2 stk oppunder halvkiloen, og mange små. Alle blir tatt opp. Jeg synes insektslivet i elva har vært dårlig i år, så det er ikke bestandig like lett. Nå biter småfisken på det meste, så det er jo en fordel. Skal prøve å få til en tur i dag for å se hva som skjer.
  2. Toure

    Forra.

    Var i Forra for et par år siden. Fikk to over kiloen, og flere mellom 500-1000 gram. Fin elv, fine klekkinger og god plass til mange fiskere! Nå er øvre Forra perfekt for folk som liker å fiske brukbar fisk og være på fjellet samtidig. Akkurat hvor jeg fisket skal jeg ikke røpe, men områdene rundt Sillermoen og nedover er svært pene for fluefiske. Er du heldig kan du treffe på skikkelige klekkinger som får storfisken til å ta.
  3. Toure

    Leksa

    Godt å høre at det er flere som fisker her. Napp opp småfisken! Kan melde om lite vann og varmt vann nå for tiden, og lite insekt på vannet. Men det blir fort bedre etter regnet som skal komme i dag tipper jeg. Jeg har sett lite insekt i år, og det er litt skuffende. En god del vak, men den flytter masse på seg.
  4. Toure

    Leksa

    Fikk en god del fisk over 200 gram i dag, og en over halvkiloen. Nå begynner d å ligne noe til denne elva å være!
  5. Toure

    Leksa

    Har fiska masse i Leksa i år, og jeg har fått omkring 100 småfisk jeg har tatt opp og tatt med hjem. Selv tror jeg dette hjelper, men det er ufattelig mye smått som svømmer rundt. Nå har jeg holdt meg i ett område, men jeg håper det er noe større noen andre steder i elva. En fikk har jeg tatt over 200 gram i år. Jeg prøver og få med meg noen kompiser fra gang til gang også, som fisker med spinner. Småfisken elsker det Noen andre som har prøvd fiske i leksa i år?
  6. Toure

    Leksa

    Var her nok en tur. Fikk en god del fisk på 200 gram i ei flomstor elv. Fiska med ei gul døgnflue. I dag var det faktisk så mye action at det ble skikkelig morsomt!
  7. Toure

    Leksa

    Jeg var her en tur i dag også. Så en god del gule døgnfluer, men det var ikke akkurat store greiene. Selv med pissregn og oppholdsvær etterpå ble det ikke noe action. Så en del vak, men det er vanskelig siden elva er såpass stille overalt at fisken svømmer hit og dit. Greit å få teste kastearma litt i hvertfall.
  8. Toure

    Leksa

    Jeg fiska like ved og rundt den broen. Det er meget stilleflytende der, så det blir nesten som å fiske i vann. Jeg har også fiska litt lengre opp, nesten ved Elvran, men her er det vanskelig å finne fine plasser å stå, selv med vadebukse. Jeg har sett på området etter broen mot Elvran, langs åkrene, og her ser det fint ut. Jeg skal ta turen dit neste gang. Nedover er jeg usikker, men det ser da åpent og fint ut her også. Det skal vissnok komme en foss i dette området, uten at jeg vet noe mere om det. Har du fiska mye i Leksa hjaadd?
  9. Jeg har en liten sen rapport og komme med. Jeg fikk en på 1,2 kg på turen, ett godt stykke opp i elva! Ellers en del fine på 300 gram og masse smått under 300 gram. Det er virkelig mulighet for å få brukbar fisk her, men man skal ha flaks. Der er langt mellom de store, men de finnes.
  10. Toure

    Leksa

    Det ble jeg tok turen ja. Det ble litt sent, så det var ikke så mye insekt og se, men det var litt mygg. Jeg fikk noen små fisker. Synd det ikke er størrelse på fiskene, siden det er en veldig fin elv og fiske i. Men en ting er sikkert, og det er at det blir flere turer til Leksa!
  11. Toure

    Leksa

    Hadde det seg slik at det var gratis og fiske i Leksa? Vurderer å ta en tur i kveld og se hva som foregår.
  12. Hei! Jeg lurer på om noen her har fiska øverst i Gardbergelva, eller Øyelva som den heter i det øverste partiet? Jeg har selv vært her i Mai måned på tur. Overnatta like ved elva, men jeg tenkte ikke på fiske akkurat da. Elva er stilleflytende nesten hele veien, så det virker lovende for tørrfluefiske.
×
×
  • Opprett ny...