Gå til innhold

Scuirus

Members
  • Innlegg

    290
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Pure Fishing har kjøpt Hardy så importørskiftet virker logisk.
  2. Guideline 4Cast fungerer svært bra med Fluvius 5m og er også et snøre som egner seg godt for en nybegynner (og for de fleste andre)
  3. Scuirus

    Stroft GTM/ABR

    Forskjellen er svært liten, jeg bruker GTM som fortom ved fluefiske, har en følelse av denne har marginalt bedre knutestyrke. Bruker begge typer til slukfiske, velger ABR etter stor fisk der bunnen er røff. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  4. Scuirus

    Stroft GTM/ABR

    ABR er ikke sterkere (bruddstyrke/knutestyrke) men den tåler mer slitasje eksempelvis forårsaket av nærkontakt med stein ol. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  5. Fra Wikipedia: Graphene is a substance composed of pure carbon, with atoms arranged in a regular hexagonal pattern similar to graphite, but in a one-atom thick sheet.
  6. Prøver å holde avstand til dophuer, så jeg kjøpte ei bordvekt fra Natur og Fritid. http://www.naturogfritid.no/750146/Feltutstyr_og_fangstutstyr/Vekter/Digitalvekt/Bordvekt/My+Weigh+i300
  7. Burde ikke Tom Morgan Rodsmiths også vært plassert i toppetasjen til pyramiden til Staffan? Leveringstid og pris borger i hvertfall for eksklusivitet.
  8. Leste om det i fjor. Det skulle være ei klassisk utseende stang made in UK, men med Sintrix matriale. Ikke nødvendigvis bedre enn Zenith etter hva jeg leste, men betraktelig dyrere. Stang for de mer konservative, ei stang som matcher tweedjakka
  9. Har ProAxis 9' #6 og Zenith 9'6" #6, har ikke prøvd noen av stengene i 9' #8. Jeg har også to Zenith 9' #5. Av 6'er stengene foretrekker jeg ProAxis, har også prøvd Zenith 9' #6. Zenith 9'6" er litt dypere, med litt kraftigere topp enn ProAxis og Zenith #5. 9'6" fungerer svært bra til vannkast, men siden omtrent det eneste jeg bruker 6'er til er etter sjøørreten blir det stort sett ProAxis som får bli med på tur. Den 4-delte ProAxis 8'er stanga har fått litt blandede omtaler på nett, har sett flere som har vært skuffet over denne, spesielt sammenlignet med 6'er utgaven. ProAxis 8'10" #8 som ikke er delbar derimot skal være suveren, men ikke særlig praktisk Uten å ha prøvd noen av dem hadde jeg uten tvil valgt Zenith hvis jeg skulle ha kjøpt ei 9' #8 Sintrix stang.
  10. Vil anta Guideline Coastal #5 bør fungere bra. Husker Reaction #6 i følge AoF funger best med et litt tyngre snøre som Coastal.
  11. Guideline EXP4 gjorde det veldig bra i AOF sin test av femmer stenger tidligere i sommer, så den er sikkert et bra valg. Guideline 4Cast er et lettkastet og godt snøre som bør fungere bra til stanga.
  12. Jeg tror også det dreier seg om ei Vangenstang. Fibatube var varemerket Hardy brukte på blanks som var tilgjengelig for andre, disse blanksenen var litt forskjellig fra de Hardy brukte selv.
  13. Det var de to jeg tenkte på ja
  14. Synes det meste funger bra på Zenithen, men som allroundsnører bruker jeg mest SA GPX Textured og Guideline 4Cast, begge i #5, SA Supra er et annet alternativ. Prøv 4Cast først, det gir sannsynligvis kombinasjonen som er enklest å kaste bra med. Kjenner ikke til noen stenger som matcher LPXe RS når det gjelder pris/ytelse til sjøfiske, alternativene jeg har vurdert er mye dyrere.
  15. Hvis du får tak i ei hvit til en grei pris er det også bare å slå til, den er etter min mening litt mer "nybegynnervennlig" enn den blå 4-delte.
×
×
  • Opprett ny...