Gå til innhold

skollflua

Members
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er ei lita lone som renner ut av øysteinsvatnet som kan være spennende med litt mer en normal vannstand, så svinger nok innom den når jeg først er i området
  2. Til helga går turen til øyerfjellet, håper på en time med opphold hvertfall mellom regnslagene! Tenkte å høre om noen hadde vært der og fått/sett noe pen fisk? planen var gorrtjønn,øysteinsvatnet,helgetjønnet samt noen småvann litt lengre inni skogen!
  3. Den skal kjøpes, takk for hjelpen
  4. Nylig har jeg fått meg kjæreste i oslo ( nærmere bestemt grefsen ) og dermed farter jeg endel til dette området. Har dessverre ikke satt meg inn i fiskeområdet her, så derfor er jeg åpen for tips! Helst Max 30 min kjøring og 30 min gange fra grefsen/Kjelsås. Send PM gjerne PM om du ikke vil dele med alle
  5. skollflua

    Åsta

    jaja, bare å kaste seg i veien!
  6. skollflua

    Åsta

    Var oppe en tur lørdag. Isfritt på bekkelitjern, Åsta har gått ned til nesten normal størelse, men pga litt for mye vind og 2 grader i vannet var det helt dødt!
  7. skollflua

    Åsta

    Var det is på hele vannet?
  8. skollflua

    Åsta

    Veldig klar for treff ved Åstabredden! Skue utover skvalderlonen, utveksle erfaringen, diskutere plasser og fortelle opplevelser ved denne fanstastiske elva som jeg så og si har oppvokst ved!
  9. skollflua

    Åsta

    Skjønner, har sett og kjenner meg veldig igjen! Fra der lyngåa renner ut i Åsta og nedover er det mest stein helt ned til hornsjøbrua omtrent, men i hølene bak store steiner kan gi suksess. Hadde på en kilos der i strømmen mellom 2 gigasteiner som gikk rett i et kratt og slet fortommen tvert! Så selv om det blir mye vading og knoting er dette et meget bra strekke og gleden blir enda større når man lykkes.
  10. skollflua

    Åsta

    Fra Kvastaseterdammen og opp til Åsta bru kan det være litt telting ja, men fult mulig og fiske der.
  11. skollflua

    Åsta

    Høres bra ut, men siden du skal oppover burte du ta med deg Åsta på øyer siden også. Mindre folk og større muligheter for ørret som drar litt i stanga, også noen harrhøl oppover her. Mye harrhøl i skvaldra området, men hvis man råker på bra klekkinger kan det være bra med ørret. Hunderørret: Hvor i åsta fisker du mest?
  12. skollflua

    Åsta

    takktakk! Så hvor i elva har du tenkt deg i sommer, tenkt ut noen bra plasser?
  13. skollflua

    Åsta

    Tia går fort når man tenker på Åsta og fluefiske!
  14. skollflua

    Åsta

    Åsta var så som så i fjor, veldig mye smått. Men også noen pene som strekte litt på vekta! Fiska mest fra Øvre åstbru til bøsetra. Fant et knøttlite vann bare 50-100 fra meter elva, og der var det noen plugger som hadde gått opp en liten bekk og spist seg feite som fy.
×
×
  • Opprett ny...