Gå til innhold

Kjetil. H

Members
  • Innlegg

    459
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tror nok jeg ser forskjell på sild og en havabbor gitt.
  2. Naboen kom og banket på døren nå nettopp! Han lurte på åssen fisk de hadde fått i lakse elva...... Joda, der var det en flott HA på rundt 2 kilo! Er det noen som har hørt om HA som er tatt i elv før? For meg så det nesten ut som den hadde gytt? Den hadde den samme slappe magen som en utgytt SØ, samt den var bare å dra rett in. Den hadde vist ikke krefter i det hele tatt.
  3. Første jeg også tenkte Tony, når jeg fikk den første Horngjelen i helga:) Nå er det veldig snart bass!
  4. Samme problem med min håv. Men jeg fisker mye i sjøen så det legger seg salt laker der vekta er. Jeg bare banker den ut når den har satt seg fast. Samt jeg har håven med vekt delen ned, så jeg har den nesten under vann hele tiden. Så hvis du har den ned med vekta som jeg har, så kan det hjelpe å snu den.
  5. Denne bruker jeg på min g4 bukse og jakke. http://www.holmenkol.com/fileadmin/user_upload/downloads/Textile_Protection_Hightec_Proof_eng.pdf
  6. Nice! Grattis!! Er det på Sørlandet du og fisker? Noen som har hørt/fått noe på vestlandet i år? Takker folkens:) De er tatt på Sørlandet ja. Men hvis jeg ikke tar feil, så har jo marbakken fått flere nå på Vestlandet:)?
  7. Ble jaggu også grand slam også Er ikke det HA, SØ og makkis? fikk noen seier også.
  8. Ble 3 stk. av disse i dag, alle i samme dimmen.
  9. Drit bra Victor Grattis!
  10. Grattis med første bass martin
  11. Grattis Krisved Kan skrive under på at de piggene er passe skarpe ja
  12. Grattis med flott trutta Flyfish-doc
  13. Jeg selv er av typen som drar til når jeg kjenner noe. Aner igrunn ikke hvorfor jeg gjør det, men har bare blitt sånn:)
×
×
  • Opprett ny...