Gå til innhold

RuneWestre

Members
  • Innlegg

    142
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei Jeg har mistet bladet mitt og skal binde lavendelflua som var i fluefiske 2014 bladet. Noen som kunne tatt et bilde og lagt ut? Noen som har erfaringer med flua?
  2. Vakkert Robban! Lagde 6 stk i går kveld, gikk lettere etterhvert. Trengte bare å fukte fibrene litt sånn at en fikk skilt de lettere i tre deler. Andre Brun: hvilken variant bruker du?
  3. fikk det til før jeg så svarene deres. Ble noen riktig fine fiskefluer
  4. Hei. Jeg har endelig funnet en beskrivelse på hvordan en lager disse halene, men skjønner ikke helt hva jeg skal gjøre. Er det noen som kan hjelpe meg?? http://www.flyfishinggazette.com/html/flytying/flytying_nymphs_more_damsels.htm
  5. Ingen?? Her er forresten flau som skal bindes http://stevenojai.tripod.com/hexnym.htm
  6. RuneWestre

    Ez bug yarn

    Hei! Noen som vett hvor en kan få tak i ez bug yarn i Norge, ellermvett om noen som sender dette til Norge? Skrives også ofte som ezee bug yarn. Kom og gjerne med forslag til lignende produkter som kan brukes. Skal binde mercer's rag hex
  7. Har du noen for salg Mr.Brun? Skal til fjells å fiske mine govann 10.mai, dvs rett etter isen har gått. Treffer vi ikke på en mygg klekking så må jeg fram med streamere!
  8. Kan noen kjapt oppsummere hvordan dere fisker mest effektivt med buzzere. Jeg får det iallefall ikke til... Fisker mye i et vann med mørk bunn og dårlig sikt. Stor brunaure og regnbue er det også... Nei, gi meg heller en nedklippet orange belt til dette vårfiske, da blir det iallefall noen aurepinner på meg Men(!) har bundet mange buzzere i vinter og kunne gjerne tenkt meg å knekt koden!
  9. Digger og andre sin caddis! Terje sin variant skal og bindes. Strøkene Terje!
  10. jeg sku og gjerne hatt litt vag wing!
  11. men hvilke tørre mygg velger du? palmer? cdc mygg? noen nymfer i boksen? vanligvis har jeg hatt palmer i str 16 og 18 og cdc myggen i str 12 og 14. Men hva med bjørnemyggen eller andre? myggpupper?
  12. Jeg har tatt frem igjen bindestikka og er klar for å fylle boksen til vårfisket. Her går det mest i mygg naturligis, men ble plutselig usikker på hvilke jeg skulle satse på i år. vil helst ha færrest mulig, så da lurer jeg på hva du har i boksen? foreløbig har jeg bundet hatching midge og 5 montana som er greit å ha på lur om nøden blir stor
  13. har selv et lass med balsa på veg fra england nå. Flua såg giftig ut waffer'n. Jeg har lest at det er lurt å fukte balsaen, så legge den til tørk. så dra over med sandpapir også male/ lakke den. Et lag med klarlakk eller epoxy på toppen og flua før et fin skinn og blir mer holdbar.
×
×
  • Opprett ny...