Gå til innhold

Lundeflue

Members
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://lundefluen.blogspot.com/

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Blir å finne på kvarven fra i mårå og 1 uke frem satser på at elva har våknet
  2. Etter å ha mistet en stangdel sendte jeg stanga inn til flyfish europe, stangen var en Scott G2, 3 dager etter hadde jeg den nye stangdelen uten en krone i utlegg ! Kanon service !!
  3. Lundeflue

    Hemsil?

    Har også hatt lyst å spørre lenge om det samme, men ga faen å googlet elva isteden .
  4. Jeg skal opp i mårra, men iflg speiderne mine er det fint lite som skjer
  5. Eiger du en såkallt "Toppstang" slik som Sage One eller scott G2 trenger du ikke bekymre deg for ikke å få hjelp når du trenger det, flere ganger har det hendt små uhell med stengene mine, som mistet noen ringer, knukket midtdel, mistet tuppen på stanga, men hver gang har jeg tatt kontakt med leverandør eller butikk og de skaffet meg det jeg trenger helt gratis..Jeg vet ikke om dette er vanlig, men det er slik jeg har erfart det iallefall
  6. Ikke det verste alternativet der nei..Grattis med flott stang
  7. Funker ikke å vær i nærheten av "Akkordfiskere" som denger flua ut i hytt å pine, det e te å bli sprø av !
  8. Jeg fisket med dobbe og makk og dobbe med flue hengende etter til jeg var 7-8 år, etter at jeg fikk sett min onkel i aksjon med fluestanga ble jeg veldig fasinert av måten han svinga stanga på , med de utsøkte buktene og de busstete fluene som fløt så fint var jeg solgt..Det er enten eller vil jeg tro med fluefiske, ligger det for deg så er du solgt med engang, må du jobbe for mye med det i starten blir du fort lei å vender tilbake til det enkle redskap som slukfiske er min tro om det hele..Jeg synes det er noe estetisk vakkert med en fluefisker , uansett kor dyktig han er
  9. En liten fotoshoot av Henning som står og kaster i regnet..
  10. Vurder å gi et fornuftig bud på denne: http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=29852.msg494304;topicseen#new Muligens den mest anvendte femmerstanga for seriøse fluefiskere. Og den er fra øverste hylle på alle måter.. [/quoteDu skal få denne Scott G2 stangen for 4200 kr, den er kun prøvekastet ..
  11. 4 timer ? det er sant som dem sier, tiden flyr når man koser seg Anbefaler alle til og sette av 4 timer fortløpende..
  12. Endelig var filmen til Herr Brun i dvd spilleren min, jeg har gledet meg lenge til denne skulle komme Oppsluttningen etter filmen var akkurat slik eg hadde håpet, Andre brun er flink til og formidle på en enkel å forståelsesfull måte, han bruker god tid på og lære vekk sin kunnskap via demonstrasjoner og forklaringer av de foskjellige situasjoner han befinner seg i..Min karakter på filmen er 5 av 6, gunnen til 5`r isteden for 6`rn er at filmen ikke er lang nok.. Jeg lurer fælt på hva dere andre syns om filmen ?
  13. Hei Næsset jeg har ikke lest igjennom alle svara du har mottat, menne om du skal ut på tur i 2 uker + nordpå, så er det en del hensyn du må ta med tanke på vekt og unyttig utstyr ( som haspel og sluk ) ..Det jeg har lært av mine turer på 2 uker ca er at jeg alltid tar med for mye kler..kler veger mye å ta mye plass ! da foreslår eg heller at du bytter ut en del av klæra med litt såpe, vann har du overalt så bare vask klær ..Mat rasjoner, da ville eg godt for poser som "risotto, jegergryte osv" , disse trenger bare litt kokt fisk oppi idtsden for kjøttdeig så er et fantastisk måltid reddet samtidig som de er lette å tar lite plass..Havregryn å rosiner er et møsst, det må du ha..froskosten må være riktig Om du klarer å gå disse tunge dagene med 30kg + på ryggen i vadere er noe du må spør deg sjøl om, for du bør ha minst 2 par sko med et par lette leirsko, + vadere ( knevadere ) eller midjevadere er veldig grett å ha..2 fiskestenger er også noe du bør ha med, kjipt med knukket stang 2 dagen..Et lite medisin skrin med det mest nødvendige, samt Kokesjokolade må du den holder seg lenge og er proppfull i sukker ( energi , Fisket trenger bare tørrfluer, alt aent er bare tull Lykke til på ferden..vil du lese litt om min tur te stabbursdalen i fjor finner du den på www.lundefluen.blogspot.com
  14. Ja da var det mars , og den forbanna meter`n du nevnte ruffen, ja den kom som om noen hadde onde hensikter !! 30 cm stål Is og masse snø..Takker gud for at vi har internet mens vi venter på slike stunder Andre viser her !
×
×
  • Opprett ny...