Gå til innhold

vinagunner

Members
  • Innlegg

    572
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. hei, kan tenke meg å punge ut 700 kr for pakken. bor i oslo. jeg er ytterst sjelden her, så vennligst ta kontakt på ndhchau@hotmail.com
  2. Ønsker å kjøpe overnevnte varer. Gjerne med ekstra spoler på snella (ønsker bra kvalitet, men ikke nødvendigvis dyre). GL-snøret kan være alt fra flyt til "lett synkende". Er her sjelden, så mail ndhchau@hotmail.com Oslo.
  3. Takk, da får vi vel utsette turen litt.
  4. Og hvordan gikk det? Noen andre som kan hjelpe? Hvordan er forholdet, vannstand NÅ? (Planlegger en tur i morgen:))
  5. Nå, hvordan er stemningen blant fjorårets beste brekekor, iaf frem til Gerrard snublet? Hatt en trivelig vår?
  6. Ja, her var det i i fjøsa! Kom igjen, dere ligger tross alt ett poeng over Mighty Manure.
  7. Så, så, JB. Regner med at du er oppegående nok til å skjønne at ting snur seg fort i PL. På Emirates i serien ble dere utklasset og kampen over etter 20 min. Vips! så var rollene byttet om på Anfield. Så forhastede konklusjoner bør ikke trekkes om hva fremtiden vil bringe. Jeg mener at et lag med så unge og såpass talentfulle spillere som Gibbs, Wilshere, Ox, Øzil, Ramsey, Szczesny, Walcott, Gnabry, Sanogo, Zalalem har en bra fremtid. Om det er nok til å matche moneybags til Chelsea, Man City og Man U - er selvsagt usikkert. Men dumpet ut av FA-cupen for i år, det er et ugjenkallelig faktum.
  8. Klart, L'pool er såpass god at de vil alltid skape sjanser, spes når de ligger 2-0 under. Arsenal hadde nok sjanser til å score ett par mål til også, så noe "rundtspilt" må da sees gjennom L'pool-briller. Men straffer skulle nok både Suarez og Cazorla hatt + at Gerrard skulle vært utvist i det 75. min. Knekt koden? Tja, man vil alltid ha down-perioder ila en sesong, og Arsenal er inne i den nå de siste ukene, spes etter at Ramsey og Walcott er borte. Men uansett nok til å hive L'pool ut, selv med B-laget. Hadde folk tilbydd meg før sesongen startet kun ett poeng bak lederlaget, og kvartfinale i FA-cupen i medio februar samt videre fra "dødens gruppe" i CL, så hadde jeg glatt takket ja. Målet er å være så nær toppen som mulig, men en 3.plass - evt. 4., er jeg godt fornøyd med.
  9. Arsenal brukte 7 reserver og dumpet L'pool ut av FA-cupen. Unødvendig spennende, siden 5-6 stk hadde vært mer safe. Egentlig.
  10. takker for alle svar :-) ikke rart jeg synesde to #6 loiner jeg pr tid har, er litt for lette. (husker ikke merker/modell)
  11. hei, ønsker anbefalinger av line® til nevnte stang. brukes til sø-fiske, og liker at stanga lades godt. flyt, intermediate, synk... takker!
  12. We came, we hoofed it, we lost. And we’re awfully poor. - See more at: http://redrants.com/hell-is-being-dominated-by-charlie-adam/?#sthash.AqG9eXEu.dpuf
  13. trodde lenge at sunderland spilte hjemme sånt som de eide kampen. men nå skal det kjøpes, kjøpes og kjøpes! syng med nå:-"glory, glory hunters!"
  14. tar det veldig med ro, jeg. liker fyren allerede som han er... gi den mannen nå allverdens med tid!
  15. Rundjult av Chelskj. 14 poeng bak toppen. Mente at Manure var et middelmådig lag, som vant mye takket være ekstra 15 Fergusonpoeng hver sesong. Men nå skyldes det kun på uflaks der i gården, tsk tsk...
×
×
  • Opprett ny...