Gå til innhold

kolja

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kolja

  1. Reiser imorn om kvelden! Takk takk , kommer til å ta mange bilder!
  2. Passivt fiske med ståsnøre etter ørret, røye og harr er ikke tillatt verken vinter eller sommer. Forsto ikke dette helt. Menes det mark og dupp for eksempel?
  3. Tusen hjertelig , vi skal reise i morn , eller 1 dag senere Vet du hva det koster i ei uke? På Inatur.no så er det ca 300. Blir det noe dyrere på båten?
  4. Takk! Fant en hytte på Røavollen , og siden jeg har DNT medlemskap så passer det meget bra!
  5. Tusen hjertelig takk! Det var meget snilt å forklare det på den måten !!! Da er turen nesten planlagt og dere hjalp veldig mye! Da tror jeg at vi kommer til å ha meget fin tur ))
  6. Tusen takk! Det hjalp veldig mye! Da vet jeg hvordan jeg kommer dit Og det som gjenstår er: -Hvor er det best å fiske? -Hvilke fluer er aktuelle nå? Igjen, stor takk til dere som svarte meg!!!
  7. Hei , tenkte å reise til Femundsmarka med venner for å fiske i en uke med telt Skal flytte oss fra vann til vann og ville få noen anbefalinger : -Hvor er det best å fiske? (der er det 3 soner man kan kjøpe lisenser for tror jeg - hvilken sone er best og hvilke vann er aktuelle) Vi vil fiske med flue i små vann. -Hvilke fluer er aktuelle nå (Jeg kan ikke fiske med våte fluer så hvis man anbefaler våte fluer, fortell litt om hvordan man trekker inn disse ) -Hvis dere har noen tips om hvordan man kommer dit med offisiell transport fra Oslo , hjelper det veldig. (Til nå så fant jeg at man kan reise til Trysil og deretter finne noe som kjører meg fram til Femund) Mvh. Nikolay.
  8. Tusen takk for svarene, alle sammen! Ja, Olav , det var veldig gode tips og i dagene som kommer skal jeg sette meg og tenke over alle muligheter. Femundsmarka - Trysil og Bøverdalen i Lom høres ut som gode alternativer! Og det med kartet, det skal jeg gjøre også , det er vanskelig å velge hvor du skal reise når du er ikke så erfaren og er avhengig av transport Øyvind T Nei , vi skal reise ikke før på slutten av Juli. Er det en god tid for Bøverdalen?
  9. Hei, takk for svaret, Olav! Kansje jeg har skrevet litt feil , vi kan bevege oss litt lengere enn Østnorge (Fram til Trondheim). Jeg bor i Moss (nær Oslo) og planen er for å fiske litt Harr og Ørret på den turen. Hvilke muligheter har jeg da? Tenkte på noe som Telemark - Jotunheimen. Vil komme oss litt ut i naturen med telt
  10. Jeg er ikke veldig godt kjent i Norge. Kan noen gi meg tips om gode plasser å fiske i Sørøstnorge? Kjører ikke bil enda, så jeg er avhengig av offentlig kommunikasjon. Ønsker å ta med meg en kamerat fra Russland og vise ham litt av Norge denne sommeren. Steder i fjellet er spesiellt interessante.
×
×
  • Opprett ny...