Gå til innhold

jompa90

Members
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei alle sammen, vi er 3 kompiser som har begitt oss ut på en 2 ukers tur. 1 uke er nå ferdig og det har vært ræv, kaldt vær og iskaldt smeltevann virker som har drept det meste av klekkinger i diverse lokasjoner som: Atna, femundselva og diverse i området. Vi har nå beveget oss helt til trondheim hvor vi hadde en ok dag i nea, mens De andre dagene fantes det ikke insekter.. Noen som har tips til elver vi kan dra hvor det antagelig er brukbart nå? Vi er desperate!! Vi har anledning til å kjøre hvor som helst, men vi burde antagelig ikke dra lenger nord.. Alt av tips mottas med den største takk gjerne pm også hvis man ikke vil dele med alle!
  2. røk på en 5m etter lillestrøm messa, og må si jeg digget snellefestet! praktisk og moderne design er en vinner hos meg, men jeg er vel født for lenge etter krigen til å rabble om treverk, cane osv
  3. ja dit jeg evt må, eneste som har de med ett unntak... men den andre butikken hadde vel bare xxl igjen tror jeg.
  4. Great nå ble jeg så usikker at jeg nesten drar til jessheim....
  5. Da har jeg bestemt meg for Cloudveil, takker for videoen tmags! Et siste spørsmål til dere som har den/prøvd den, størrelse medium eller large? Er ifølge passet 183, og forholdsvis atletisk bygd. Er vanligvis en medium, men med nye merker vet man aldri :-\ Har ingen anledning til å dra innom butikken desverre..
  6. takk for alle svar! har den bare de to store frontlommene? utifra bildene savner jeg litt mindre lommer til fortommer og spissmatrialer osv osv.
  7. Noen som har noen erfaringer med den? Bestemmt meg for å legge litt i det, så Simms g3 er jo selvskreven og virker som alle elsker. Likte cloudveil sitt litt renere design, litt dumt at det ikke er retracktors men likevel! endel penger og spare hvis jeg velger nytt også. Et annet spm er jo selvsagt om man tør vise seg langs elver som rena osv. UTEN simms!
  8. hehe oppsummeringen av dette høres mistenkelig ut som: "dra til larvik/sandefjord/sverige og fisk sjøørret
  9. Hei! Spørsmålet er enkelt! Hvis DU skulle dra sent imorgen kveld og har to fulle fiskedager til rådighet, hvilken elv ville du dratt til med håp om tørrflue på denne tiden av året? Ja helt riktig, dette er en sleip måte å få et hett tips da jeg og en kompis drar imorgen og vet enda ikke hvor vi skal Jompa
  10. jompa90

    Atna området!

    Svarte... Hadde håpet å kunne fiske litt i atna elven jah.. Er like ved ringebu hvis noen har mer oppmuntrende ord! hvis ikke får jeg vel pakke den snøfjøla istedet
  11. jompa90

    Atna området!

    Hei! skal på hyttetur til atnaområdet til helgen! noen som vet om det er noe vits i å ta med flueutstyr? eller er det helt dødt der på denne tiden? :-\
  12. Hei! Vi er noen som skal på en skikkelig flue-tur i sommer, på rundt 7-10 dager! med da hovedfokus på elver. Det ser ut som turen blir i slutten av juni, eller starten av juli men er ikke fastsatt. Vi skal belage oss på telt og evt. campinghytter. så lurer egentlig bare på om folk har noen skikkelige tips til områder vi burde dra til! gjerne med litt forskjellige elver (og vann forsåvidt) uten å måtte dra for langt, for vi vil jo fiske mer enn vi reiser! da ingen er noen stjerner med stanga enda foretrekkes litt åpne steder med baksleng plass, men målet blir jo selvsagt kilosfisken! blir forøvrig C&R hvis folk frykter for stedene sine. hvis folk ikke vil dele i tråden er pm kanalen også overlykkelig for svar Vi starter forresten ut fra Oslo område i bil. takker på forhånd for alle svar og tips!
  13. Takker for alle svar! vært i en bitteliten del av av en liten elv her i bærum både igår og idag, uten veldig med hell kan du si... Var MYE mindre som hadde smeltet enn antatt men men! lørdag fikk jeg en micro fiskepinne på 2. kastet noe jeg tenkte var en pangstart på sesongen. Med litt (veldig...) godvilje later jeg som den var på et 3-siffret antall gram. forøvrig tatt på noe som lignet på en synkende svart larve med panser som jeg ikke hadde dyppa før (hadde ikke noe av det foreslåtte og binder ikke selv). Men lørdag kveld lånte jeg et bindesett og bandt min første flue! en buzzer! det tokk meg intet mindre enn 45 min å lage to, hvor den første endte i et tre på første kastet(....). Den andre overlevde timene, men uten hell :-\ uansett godt å kjenne det riste litt i 3'er stanga! kanskje lurt å vente noen uker... F**N!
  14. Takk! Men har virkelig ikke peiling så jeg får vel spørre, er dette tørt eller vått? med ett så spess navn skal de fiskes på en spesiell måte?
×
×
  • Opprett ny...