Gå til innhold

Stinger Streamdance

Members
  • Innlegg

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Stinger Streamdance

  1. native kl 8 trives best med klumper mellom 20 og 22 gram. Fisket med den i mange år.
  2. Husker i min tidlige laksefiskekarriere hvordan misunnelsen når kompisene eller andre for den saks skyld fikk laks og ikke jeg.. Det var slitsomme greier.. Heldigvis går dette over (iallefall hos meg) etter noen hundre på land og ikke minst noen flere år og livserfaring i ryggsekken:-)
  3. Stort sett fornøyd med overnevnte, men det er ofte svært varierende kvalitet i posnene.. Mange av krokene er ofte skeive dessverre. Husk, at dette er samme krok som Ken Sawada selger under sitt navn. Prøvde nettopp Mustad TT tubekrok. Den virket å være meget kvass og solid.
  4. Noen som kan gi noen tips til steder å fiske ørret hvor det også finnes stor fisk. Trenger ikke å være enorme mengder, men gidder ikke å fiske "tusenbrødre".. Ikke noe problem om en må kjøre litt. Send gjerne på PM:-)
  5. Tenker å bustle diverse utgaver av denne: http://www.rioproducts.com/fly-lines/spey/scandinavian/scandi-short-versitip/Men, er det slik at oppgitt vekt og lengde er inkl spissen?
  6. Finner det ikke noe sted.. Mener å huske at jeg kjøpte det på bensinstasjoner i "gamle dager" men... Noen som har et tips.. Holder til i Bergen
  7. For hva det er verdt Karlsen, så har jeg i meget stor grad satt pris på dine reflekterte og "ikke vitende" innlegg på denne siden. Setter veldig pris på om du fortsetter. Om ikke, vil jeg gjerne ha et tips om hvilkeyt forum (om noe) du velger å bruke tiden din fra no av!
  8. Glimrende:-) Det skal jeg forsøke å få til:-) Er det egne fluesoner i elven?
  9. Noen som tar på seg å vise rundt en forholdsvis hyggelig trønder som er nyinnflyttet til Bergen, i elven en høstdag?
  10. Inspirert av den flotte filmen til DrFlo84 søker jeg med dette info om Storelva i Arna.. Noen som kan si noe om organseringen av fisket? Fiskekortpriser? Mulighet for sesongkort? Om den er brukende for flue osv... Alt av info av stor interesse. Også andre lakse/sjø-ørret elver i Bergens området av interesse!
  11. Om det er noe "lettere" redkspa du er ute etter så er iallefall Across feil. Den kaster vell best med ca 42 gram, noe som tilsvarer en typisk 15 foter i kl 10-11 hos Loomis og de fleste "større merker".
  12. Sandia:-) Mest spennende fiskesonen i Alta
  13. Tana og Alta kan på ingen måte sammenlignes. Alta er desidert den beste elva med suverent mest og størst laks pr antall fisket time.
  14. Man skal være temmelig naiv om en forventer bra fiske, spesielt i Gaula om en ser skikkelig på fangsstatistikk og gytegroptellinger for de siste årene... Trist, men Gaula er blitt en skygge av seg selv. Enormt fiskepress og særdeles lite fisk tatt pr mann de siste årene.
  15. Hvilken elv skal du fiske i? Ei flusestang i kl 5 kan være/er et utrolig dårlig valg om det er i de større elvene du skal fiske.
  16. Gir det ikke mer mening om du snur ditt siste spørsmål "på hodet" Tom?? "Hvis spenstbidraget er markant, hva er da grunnen til at man velger stenger med ulik stivhet i kastekonkurranser"?
  17. Ha ha ha ha ha:-) Måtte sjekke kalenderen før jeg gratulerte:-)
  18. Veldig uenig i at One er ei rask stang! Men, alt er vell relativt.. Men sammenlignet med det meste jeg har prøvd så er One dyp og svært rolig.
×
×
  • Opprett ny...