Gå til innhold

Sondre1

Members
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takker for svar alle sammen!
  2. Sondre1

    Hvilke fluer?

    Hei! Noen som har tips og erfaringer å dele ang fluevalg til fiske på Hardangervidda på sommerstid? både i stille vann og rennende elv til tørrfluefiske på ørret.Noen spesielle områder som skiller seg ut når det gjelder fiske? Alt av info og egne opplevelser mottas med stort TAKK!
  3. Okei! Takk for svar folkens
  4. Ja, men mente jeg hadde hørt noe at det går i et viss antall dager vis det er under en tur eks der man kun fisker for å få mat evt.. Litt usikker, men håpet noen kunne bekrefte eller avbekrefte om dette er riktig?
  5. Hei! Er det noen som vet reglene ved Privat fiskevann? Har de rett til å holde folk unna sitt private vann, eller er dette bare et ønske fra eierne selv?
  6. Sondre1

    Kastefeil...

    Den er grei, takk skal du ha Staffan!
  7. Sondre1

    Kastefeil...

    Den har jeg sett! Utrolig god video, trur kanskje jeg skal se den igjen!
  8. Sondre1

    Kastefeil...

    Hei! Har nå begynt å bli litt frustrert over kastefeil jeg har dratt på meg. å søker tips, linker til filmer, erfaringer osv! Jeg skal prøve å forklare dette så godt jeg kan å håper noen kan hjelpe meg! Når jeg kaster surer flue seg inn i fortommen å skaper knuter som gjør at jeg må ta inn snøre osv. I hver ende av frem å baksleng gjør tuppen en spesiell bevegelse som får flue å fortom til å svinge fra side til side. Det blir også grisehaler å annet dritt som gjør at alt bare blir tull! , jeg sliter liksom med å finne en balansegang med stanga,håper noen kan hjelpe meg med dette å at det ikke var alt for amatørmessing forklart..!
  9. takk for svarene hittil! Kunne dere anslå lengden på de ulike tykkelsene i prosent? hvor mange forskjellige tykkelser anbefaler dere?
  10. Hei! Har kjøpt inn en del fortomsmatriale å lurte da på om noen har noe gode tips til tykkelse å lengde i elv og stille vann til Ørretfiske? Har prøvd meg litt, men fortommen legger seg ikke helt som jeg vil.. Har også sett litt rundt omkring, men finner ikke det jeg er ute etter. Takker for alle svar!
  11. Sondre1

    Ny snelle!

    Noen som har erfaringer med guideline haze eller Loop Evotec G4 Fwth 4-6?
  12. okei! takk skal dere ha:) Noen som har en forklaring på hvordan binde ruskeklekkere'n?
  13. Hei!lurte på om noen hadde tips til enkle fluer som kan brukes i de fleste sammenhenger, og som er enkle å binde. alt fra klekkere til spent spinner. de fleste fluer som jeg får bruk for under fluefiske hele sessongen. gjerne bilder og videoer. alt mottas med stort TAKK!
  14. Sondre1

    Ny snelle!

    Tusen takk for alle svar og forslag! Det var til stor hjelp! Har en slate clearwater i #4 fra før av, og er veldig fornøyd med den! Men snelle og stang er ganske så forskjellige ting!
  15. Sondre1

    Ny snelle!

    okei! Takk for svar:)
×
×
  • Opprett ny...