Gå til innhold

Pfs87

Members
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Etter en drøy uke med diverse fiske med denne stanga er jeg imponert, virkelig en god stang å kaste med. Har prøvd forskjellige snører og har funnet ut at jeg kaster best med et i #7, er ikke det litt spesielt til en stang #6 ?
  2. Pfs87

    Ørret i Telemark

    Akkurat hjemme fra en tur i Gaustatoppens skygge! Mye fin ørret, noe også av fin størrelse Anbefales!
  3. Det ble det! Hentet den nettopp, bærer ut for å prøvekaste med diverse liner for å finne best mulig kombinasjon. Ble 9'6", etter flere anbefalinger
  4. Fine Vulgataklekkinger i marka i dag, mye pen ryddefisk også
  5. Håper flest mulig har denne tanken, fint for oss som liker å bevege oss noen timer bort fra "oppmerkede løyper"!
  6. Pfs87

    Finnmarkstur 2011

    Haha, vanskelig å gjøre alle tilfreds
  7. sånn som den: (https://secure.theflyfactory.co.uk/web/component/hikashop/product/show/cid-2377/name-bristol-hopper-dry-bibio-fly/category_pathway-0.html) ?? Har selv opplevd ørret som er ekstremt selektiv og kun skal ha Bibio. Har derfor alltid med et par varianter og størrelser på fjelltur
  8. Enig med Morten, lurt å ha andre muligheter enn kun tørt og flyteline(for oss som ikke er purister). Et oppheng som gjør at du fisker i flere av vannets nivåer kan være gull under vanskelige forhold. Nymfer(med/uten fortynging) kan også lure vrien fjellørret. Studer hvor fisken tar, i overflaten, rett under eller nede i vannet. Ingen fasit, men greit å kunne prøve seg frem!
  9. Trenger kamera til bruk på fisketur for å dokumentere fangst, natur og god stemning! Er ingen fotograf, viktigste er å kunne ta litt bilder. Har følgende krav: * Lett *Gode bilder *Ikke avskrekkende pris(Fåes brukbare ting til under 3000?) *Gode funksjoner i kameraet Noen forslag?
  10. Pfs87

    Finnmarkstur 2011

    Takk for leksjon André! Lever selv med den filosofien at de store fine eksemplarene SKAL få leve videre, gjelder både i mitt fiske og jakt!
  11. Pfs87

    Finnmarkstur 2011

    Det er ikke annet enn sørgelig, spesielt når så mange vann sliter med at det er for mye av småfisken. Fine panneørretter som det vel igrunn egentlig bare er positivt å få ut!?
  12. Skal fiske SØ/smålaks i elv i sommer, og lurer på hvilke fluer jeg bør ha med/binde opp? Er forholdsvis ukjent med fluer til dette formålet :-\
×
×
  • Opprett ny...