Gå til innhold

splitcane

Members
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg vil tydeliggjøre det ytterligere: "Jepp, viktig å gi dem fiske og sjelero sporten IKKE tar dem!
  2. Har et eldre Nikon (D70) og tenker å kjøpe et objektiv til å ta bilder av fluene jeg binder, det jeg lurer på er hva slags objektiv trenger jeg da som er godt egnet formålet?
  3. Sugetrikset hjelper 9 av 10 ganger - den 10.gangen det ikke går (prøve på nytt - statistisk går det da) Eller - etter du har tredd spissen av tråden inn i holderen, dekk for med fingeren da der hvor tråden går inn og sug for å lage vakum, deretter slipp det løs - da kommer`n Kjøp trådholderen til Marc Petitjean, den er "åpen" så du slipper å suge for å få tråden igjennom. Dessuten kan du regulere motstanden på tråden når du binder. Den er imidlertid ikke billig!
  4. Eller Agdars i Trondheim, han skaffet en ny Loomis topp til en kompis da toppen hadde knekt.
  5. Hei Jeg tenker str. 10, 12 og 14.
  6. Er snart tom for TMC kroker og må derfor kjøpe mer, men når jeg går inn på nettbutikker står det ikke hvor mange kroker det er i esken, er det 25 eller 50 (har kasta tomeskene :-\)
  7. splitcane

    Lyskasse

    Tenker å forsøke å fotografere noen av fluene jeg binder. Er det noen som kan gi meg en beskrivelse av hvordan jeg enkelt kan lage en lyskasse?
  8. Her kan det se ut til at Noen på forumet kan ha noen kinky tilbøyeligheter.
  9. "Etter tre helger krokbøyd over bindestikka har jeg bundet en del fluer jeg gleder meg til å forsøke. Videre ligger det mange fluer i vinduskanten og venter på at sjangeren "Muterte Fluer Bundet i Fylla", skal etableres som en ansett og anerkjent stilart." Ja, tror det er på høy tid å gi de av oss hører under paraplyen "Muterte Fluer Bundet i Fylla" et ansikt. Jeg er imidlertid usikker på om vi representerer et flertall eller et mindretall blant fluebindere flest. Det kunne ha vært interessant å foreta et mer presis kartlegging av oss og på den måten å fått oss ut av skapet".
  10. Takker så mye for innspillene jeg har fått ang. hvor få kjøpt CDC fjær (både i Norge og utlandet). I tillegg har jeg fått større innsikt når det gjelder typer av CDC og anvendelsesområdene. Nå gjenstår det å velge hvilke nettsteder jeg skal kjøpe fra.
  11. Jeg takker så mye for mange gode innspill, utfordringen blir å velge blant de mange gode forslagene
  12. splitcane

    Kjøp av CDC

    Vet at dette har vært tema mange ganger her i forumet, men ønsker innspill på hvor jeg får kjøpt CDC i bulk av høy kvalitet til en god pris, innenlands eller utenlands.
  13. I all beskjedenhet må jeg innrømme at jeg er en ekspert i å få vindknuter :-\
  14. Synes flua di har noe til felles med de fluene som kalles "Paraloop style" som Ian Moutter binder http://www.flyfishing.uk.net/paraloop.html <<l
×
×
  • Opprett ny...