Gå til innhold

Ingar Rognås

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    789
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://ingarr.blogspot.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ingar Rognås sine prestasjoner

Experienced

Experienced (11/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Conversation Starter

Nylige merker

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gleder meg til neste del Er heldigvis kun 6 uker til jeg reiser over på andre siden for å lure noen av de Gisle ikke har skremt....satser på å oppdatere bloggen min under oppholdet.
  2. Har ikke vært veldig aktiv her på mange år men dette lover bra Rune. I det minste skal jeg i hvert fall være betalende støttemedlem
  3. Har gått over til speilløst og vurderer selge unna alt av speirefleks. Alt er kjøpt i Norge, stort sett hos tidligere Fotovideo. Mye av utstyret har originalembalasje. Utsyret er pent/ lite brukt. Objektiver: Sigma 70-200mm F2.8 APO EX DG OS Sigma 105mm F2.8 EX DG MACRO OS Sigma 30mm F1.4 EX DC Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS (har gått i bakken en gang, er noe som er løst men ikke merkbart fotomessig) vurderer å få det sjekket. Sigma 10-20mm F4-5.6 DC HSM Sigma 28-300mm F3.5-6.3 Sigma 17-35mm F2.8-4 DC HSM Canon EF 50mm F2.5 MACRO Blits: Sigma EF-500 DG ST Kamera: Canon 550 D Veske: Think Tank 30 V2.0 Filter: Hoya super HMC Pro 1 UV 77mm Sigma EX UV 62mm Prozigma ND Prozigma UV 62mm uåpnet Prozigma UV 77mm Hoya 62 mm PL CIR (polaroid) Prozigma 77mm MC CPL (polaroid) Er det noe av intr. er det bare å ta kontakt. Legger det på finn om noen dager.
  4. Skal testes under fiske i helgen..
  5. Fargen er todelt, hvit og gul/oliven. Er lite info å finne men klippet dette fra Flyfishingmaster: "Dessa linor är den perfekta kombinationen av flera olika linor förenade i en. Liksom orginalet är detta en triangel taperad lina vilket innebär att den lämpar sig ypperligt till presentationsfiske. Man har längt baktaperingen vilket gör det möjligt att länga luftkasten hur mycket man vill. På grund av förlängningen av baktaperingen har man även ökat diametern på linan i den bakersta delen av taperingen vilket gör att dessa linor är ca en halv linklass tyngre än vad AFTM systemet anger. Linan är mycket bra vid presentationsfiske, till riktigt långa kast samt kast som startas från vattnet såsom underhandskast, rollkast mm. Tre luftkast så ligger hela linan som ett sträck framför mig på gräsmattan............."
  6. Ingar Rognås

    TT plus

    Blir spennende å se hvordan denne er i forhold til originalen, som jeg liker veldig godt...
  7. Har brukt en slik i mange år. Funker helt greit.
  8. Ja, ørret er helt klart å foretrekke.
  9. Hallo Lars, Tror ikke du får lurt meg borti laksefiske men jeg tar nok kontakt for et og annet tips. Er jo lov til å prøve å lokke folk over til the dark side da . Skal dere leie bil eller kjøre opp ? Leier nok bil da det kun blir 8-9 dager.
  10. Hallo Lars, Tror ikke du får lurt meg borti laksefiske men jeg tar nok kontakt for et og annet tips.
  11. Vurderer en tur oppover i 8-9 dager ca uke 30 sammen med en kamerat. Nå har det seg slik at ingen av oss har fisket i finnmark før og er ganske grønne med tanke på områder, hvor man bør gå inn fra o.l. Ønsker helst elvefiske men en kombinasjon av elv/ vann er helt klart spennende. Tanken er å bruke en dag på å gå seg inn i et område så det hadde vært fint om det var noen som ville dele litt info. Gjerne på pm.
  12. Trodde jeg hadde en X i samlinga men det var en 10' #5 og 10' #3 affinity plus XF(som jeg tror var forgjengeren til X) 9' #5 MX og 9'#4 S. Tror du kunne likt S'en
  13. Greit for meg om det er grønt på sørlandet hele året Lars, bare vi får skiføre i marka her....på tide å komme seg til fjels
  14. Jepp. Min andre store lidenskap er Telemarkskjøring på klassisk utstyr. Turer til flotte topper hvor man kan brodere i jomfrusnø i Januar. Helst med sekk og primus, slik at det blir en tur av det. Avgårde om morgenen på nattfryst påskeskare, og når man kommer på toppen litt ut på dagen har sola laget smørføre av de øverste 10 centimeterne. Danse nedover til man kommer så langt ned at skia skjærer i gjennom i stadig dårligere snø og man går på trynet. Lure på om man skal gå opp igjen, eller tilbake til en pils i solveggen. Plankene er ikke veldig feite, de jeg brukte sist vinter var 93-62-85. Fine å gå over Hardangervidda med, samtidig som de er rå i løssnø. Virker det kjent? Definitivt, bortsett fra at mine telemarkski er en tanke feitere 138-142/128/132-128 er målene....foretrekker forskjellig utstyr etter målet med turen. Tar gjerne fjellskia på tur med plankene i pulken:-)
×
×
  • Opprett ny...