Gå til innhold

Dan Haukland

Members
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Dan Haukland

  1. Maur i størrelse 12, 14 og 16. Noe mygg, typ dcd-myggen i 14 og 16. Brune døgnfluer i str 12 og 16. Noen biller. Str 14 og 18. Da skal du være godt rusta på våren. Kan være greit å ha noen enkle vårfluer og stankelbein når man kommer litt ut på sommeren/høsten.
  2. Snakker vi kun om stillevann? Cripples er fint. Men ville nok hatt et dun-mønster i tillegg. Som leptonymfe kan du fiske med en cripple, bare kutte av cdc frontøren og litt av hackelet. Ellers høres resten bra ut Runar. Bind opp noen store streaking caddis i tillegg, så er du veldig godt dekt, om det er stillevann vi snakker om.
  3. Kult å se så mange rapporter. Forumet her er jo enda like aktivt som i "gamle dager".
  4. Hele gjengen jo. Dette kan man ikke gå glipp av
  5. En liten kortfilm fra årets første sjøørret
  6. Var ute igjen. Denne gangen langs østfolkysten. Først jeløya uten noe spesielt hell. Deretter lengre sør hvor jeg fant en fin fisk på 1,8 kg. Tok på 70 cm vann langs marbakken.
  7. Bra fanget Jarle! Godt å se disse kara igjen
  8. Hei. Meg og min kompis Eimund var ute i helgen. Fant en del fisk, men bare noen ville bite på. Tilsammen 11 fisk på lørdag, samt et tonn av diger følgefisk. Fiska relativt dypt med clousere og reker.
  9. Bitteliten snutt fra en sjørrettur.
  10. Godt nyttår! Var ute en tur med to gode venner, Eimund og Vebjørn. Fiska av et område stort sett hele dagen. Etter 10 kast satt en fisk på 3,3. Deretter fikk vebjørn en på 1,1 og 1,5. For en start på den nye sesongen 2018!
  11. Takk. Fin den:) har du prøvd "stillwater caddis"? Vet du hva som brukes i vingen på den?
  12. Hei Noen som har gode vårfluemønstre for str 18 ish? Dan
  13. Hei og god romjul. Romjula hittil har vært sengeliggende med omgangssyke, men i dag var det nok. Jeg måtte bare ut. Hadde en sterk følelse av at det kunne klaffe på noe fisk - som det gjorde! Fisket med to venner, Vebjørn og Amund. Vi fisket litt forskjellige steder. 4 fisk over kiloen landet i dag, største på 1,5 (avbildet). Må si meg fornøyd med dagen - føles godt! Ha et godt nyttår alle sammen! Dan
  14. Hei. Var en kjapp tur ute i helgen. Brukte lørdagen på å fiske av store deler av kysten. Begynte tidlig på Jeløya. Fiska i en god del timer uten hell. Tok turen hjemover igjen mot nesodden hvor jeg stoppa og tok siste timen før kveldsmørket kom. Da beit det på 2 relativt fine fisk på rappen. Nr1: Reativt tynn. Vært oppe i bekken. 1 kg blank. Nr2: Ganske feit fisk. Blank og hoppa et utall ganger i været. 1,4 kg Begge tok en speyflue, fisket med dobbeltrekk. De fikk begge friheten tilbake.
  15. Hei godtfolk. Var i de dype skogene i østfold i helga. Lenge siden sist tur i stillevann (juni var det vel). Da vi ankom vannet blåste det en del, så jeg fyrte opp primusen og lagde til noe mat. Tenkte det ikke kunne skade å legge ut en liten daddy long leg langs land (1,5-2m dypt inne ved land) og etter en 20 minutters tid, hørte plutselig min venn Eimund knarr lyd i snella. Jaggu hadde ikke daddyen kroket en ørret på 550gram av seg selv! Den var fin og feit, og klarte seg bra. Vinden begynte å løye på ettermiddagen og vi bomdro/mista 8 fisk. Eimund hadde på en virkelig stor fisk også, som falt av etter noen sekunder. Virker som skaufisket har kommet godt igang igjen - hvertfall i østfold.
  16. 2500kr pluss evt frakt.
  17. Hei. Selger en ULA f2. Utrolig fin snelle, men blir ikke brukt her i gården. Alt funker perfekt. Den har jevn og fin brems. Den har et par bitte små bruksmerker, men det legges ikke merke til. Kjøper må betale frakt.
  18. Takk for svar. Ble litt skumlesing i artikkern. Men nå er jeg good2go.
  19. Takk for linken. Mye bra info der. Har du noe mer utdypende tips til hvordan man kan lykkes? Hvordan type skogsvann kan man fiske de i, og hvor høyt i vannet?
  20. Hei. Ganske så fersk når det gjelder å fiske brunørret med nymfer. Ser at libellenymfene virker effektivt på ørret i stille skogsvann. Noen som kan gi meg tips om hvordan,hvor og når de bør fiskes? Dybde, bunnforhold etc.. Eventuelt gode mønstre? mvh Dan
  21. Vart ute i marka for en drøy uke siden. Lite aktivitet og mye vind, men fisken kom nærme land på kvelden for å slurpe i seg det som lå langs torvkanten. I det jeg lagde mat så jeg en fisk vake. Prøvde å lese ruta til fisken og la flua der jeg hadde sett fisken være 2 ganger tidligere. BOOOM, så satt den. Fin og feit fisk på 1,4 kg. Deilig å starte sesongen slik!!
×
×
  • Opprett ny...