Gå til innhold

Tres Bien

Members
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg ELSKER den, bruker den på nesten alt (20lb,25lb,30lb,40lb), foruten noe compline som enda ikke er "brukket" og et par coata liner. Liker godt SA, Vision og LTS sine coata.
  2. Etter å nettopp å ha prøvd det snøret burde Scierra aldri få lov til å lage wf snører mer. Kanskje som sjøørret snøre, men hjelpe og trøste, har de glemt fronttapering?
  3. Prøvde firedevil en gang og det ble som sagblad for stanga. Minnefritt, men makan til møl. Billig får så være, helt irrelevant
  4. Akkurat der fortrekker jeg #5 9 fot 6"
  5. Skal du hakke på meg og nå da Pål stanga er jo dritbra den! Endre forøvrig avatar med posering av stabbursdalens mest kosete laks: Relax, ligger i sofaen på Campingen. Kos kos
  6. For ikke å nevne at uansett snelle kan Greenheart knekke, da tre fra 1900-1960 ikke er full av sevje og mest sannsynlig tom for fiber som holder de sammen. Forøvrig vil jeg påpeke at Spay kastet stammer fra den nordafrikanske savannen, der men kastet etter krokodiller uten å slenge med snøret fram og tilbake. Det ble for mye gnu i bakslengen. Det at river Spey "fant" opp et alternativ og hevder at kastet stammer derfra, speykast, tull og vas. River Dee kastet derimot ligner mer på pil og bue kastet som ble oppfunnet på den nordamerikanske høylandet der typisk høyvokst vier var til stort besvær og man rett og slett adapterte fordelen med våpenet, det eneste sanne, bue og pil. Når det gjelder 14 fot kontra 12 fot har jeg siden jeg startet med ryggdrepingen aldri eid en 14 foter og heller aldri savnet den i noen som helst fiskesituasjon. Verken i Afrika på Spaykast, Skottland med speykast eller i nord amerika med pil og bue kast. Drit i lengde, kjøp heller en stang som har AKSJON til å klare spay,spey,pil og bue kast. Ei som ikke gir deg hastverk, men som HJELPER deg, enten den heter Per, Pål eller LoopLoomisLawsonThomasGuidelineLTSRonAskeladden. Eller gjør som min kompis: kjøp alltid det dyreste du kan finne, da tørr du ikke slutte uansett hvor gale det går, man har rett og slett ikke råd.
  7. Aner ikke tapering, hva er nå det da? En dun eller en klekker eller kanskje ei puppe? Finish er mer en bra nok for meg og mye bedre enn jeg selv kan få til. Jeg er med i morgen!!!
  8. Snella er det ja. Stanga er samme greia i #5 7 fot 6". Kjøpte en #4 7" også, begge er superduper. Har og snella i 3/4 og det er på den jeg skal ha #4 snøre, men vurderer kjøpe en 5/6 til, er ikke så tunge og passer bra på cane stanga. Den største veier vel 160 gram og den minste 135 gram.
  9. Eller det kan like godt hende at jeg koker det ihjel og sitter igjen med masse ubrukelig dacron.
  10. Har et lass med mid og large arbor, men tenkte at jeg ville kjøre disse klassiske snellene på cane. Bør kanskje revurdere det, men har sett f.eks Sigve sitt opplegg, med akkurat samme "problem" og der virket det som snørene ikke krøllet seg nevneverdig, men han hadde både kokt, farget og you name it med snørene sine. Det gidder IKKE jeg. Får vurdere om jeg må ofre utseende for funksjonalitet? Da burde jeg vel igrunnen også ha silkesnører og begynne med virkelig mye vedlikehold?! Når det er sagt SER det jo kult ut: ørreten setter kanskje pris på det. Innerste delen av spolen er ikke større enn den blanke runde dingsen du ser. Selve diameteren på hele snella er 3" eller 7.62 cm bred.
  11. Vel talt Henning! Er det noe særlig med minne i Presentation? Skal bruke det på en anti large arbor og ikke i nærheten av mid arbor engang. Snella er sånn bitteliten md S sveiv og der jeg startet å ta på backing er tynt som et nålelager. Har bygget på endel backing, men fremdeles langt fra mid arbor size på spolen. Helt håpløst igrunn.
  12. Kun 1 problem, de selger jo ikke Stillwater i #4 lengre
  13. EG VIL HA DEN stillwateren ja, men nei, den har eg isje sjøl dessverre. Hadde du isje et presentation me sist gang? Nå Ruffen tar det heilt av på dialekt! Eg editere og legge te: LTS e best Editere igjen: ska me ta någen timar te Stokkisen på søndag hvis det blir ver? Editere: veret så meldt søndag e isje så sygt bra, men kem vett.... Snart laksasesong og nå
  14. ;D Ikke mer enn 150 fluer ;D Jeg har bundet 3 sånne nymfegreier med kulehoder etter ja ga opp håpet om å få til en dun eller parachute eller ha nå enn det kalles. Jeg blir mer og mer glad i de cane stengen. Har du WF4 GL Presentation som jeg kan prøve på bambusskuddet?
  15. Var en tur og kjøpe onepiece til dattera, da fant jeg noe som her Rio Mainstream #4, klumpdel 8.5 m eller noe i den duren. Holder dette til lite ørretfiske i mai eller er det ikke noe spesielt med det? Coating, minne, kasteegenskaper osv. Noen erfaringer? Billg var det i alle fall!
×
×
  • Opprett ny...